Majka i otac stradalog Banjalučanina

Roditelji Davida Dragičevića prenose njegovo tijelo u Austriju

Majka i otac stradalog Banjalučanina Davida Dragičevića planiraju da njegovo tijelo uskoro izmjeste iz Bosne i Hercegovine u Austriju. 
Objavljeno: 27. 01. 2019 - 20:02 Promjenite veličinu teksta: A A A
Roditelji Davida Dragicevica prenose njegovo tijelo u Austriju
Foto: Telegraf.rs

To je večeras potvrdila Suzana Radanović, Davidova majka, koja je kazala da ni ona ni Davor Dragičević ne žele graditi spomenik na grobu njihovog sina - u BiH, prenosi Klix.ba.

"Davor i ja ne želimo da naše dijete David, ostane u zločinačkoj, privatnoj, mafijaškoj državi. U državi u kojoj je ubijen, u državi u kojoj se zataškava njegovo ubistvo, u kojoj proganjaju ljude sa mišljenjem i stavom na čelu sa Davidovim ocem. Nadam se da ćemo u skorijoj budućnosti tijelo našeg sina prenijeti u Austriju i tu mu napraviti spomenik i njegovu vječnu kuću", poručila je Suzana.

I večeras se se u Banjaluci okupili građani i članovi grupe “Pravda za Davida” kako bi ponovili svoje zahtjeve i zatražili rješavanje slučaja stradanja Davida Dragičevića.

Komentari: 3

Slavica

27. 01. 2019 - 22:44

Tragično, teško, pretužno
Putnik Namernik

28. 01. 2019 - 00:32

Republika Šumska, jad i beda. Bežite ljudi glavom bez obzira i spasite sebe i svoje potomke. Sunce tudjeg neba ce vas grejati mnogo bolje nego to mracno i surovo.
mufte

28. 01. 2019 - 09:13

Bezite iz Republike sumse u Fildjan repbliku kod Bakira . Tamo je demokracija i blagostanje . Sve placaju Arapi .
Novi komentar