Tripadvisor nagradio Karismu sa 14 nagrada u 2019.

Karismin hotel na listi top 25 hotela u svijetu

Karisma Hotels & Resorts, grandiozno započinje novu godinu sa neverovatnih 14 Travelers Choice nagrada, dobijenih od strane TripAdvisor-a, najpoznatijeg online savjetnika za putovanja. 
Objavljeno: 28. 01. 2019 - 23:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Karismin Generations Riviera Maya nalazi se na listi 25 najboljih porodičnih hotela na svijetu, što predstavlja nemjerljiv uspjeh ovog lanca. Ovaj hotel je prvi na listi u istoj kategoriji u Meksiku, dok je jedinstveni Nickelodeon Resorts and Hotels Punta Cana prvi na listi najboljih porodičnih hotela na Karibima.

grrm-haab-karisma-hotels

Generations Riviera Maya u Meksiku, oaza za sve starosne uzraste, smješten je na prelijepoj Riviera Maya, gdje gosti odmaraju u luksuznim apartmanima, uz uslugu ljubaznog osoblja, uživajući u neponovljivoj Gourmet kuhinji. Gostima su na usluzi i batleri. U ovom rizortu se potencira odmor, koji njeguje zajedništvo.

Roditelji mogu biti sigurni da će njihova djeca, u Eko kids klubu, biti u rukama sertifikovanog tima profesionalaca, te mogu neometano organizovati svoje slobodno vrijeme za sebe.

 

karisma-hotels-pineapple-2-nhpc

Nickelodeon Resort Punta Cana na Karibima, je neponovljivi rizort sa pet zvjedica, koji polazi prvenstveno od doživljaja za sve generacije, osmišljen da gostima pruži luksuzan odmor ispunjen brojnim iznenađenjima. Ovaj rizort obezbjeđuje nezaboravno Gourmet iskustvo. Mimo vrhunskih smještajnih jedinica, gosti imaju mogućnost da borave u jednoj od četiri Super vile, od kojih je jedna u obliku ananasa, za čiju inspiraciju je poslužio dom Sunđer Boba. Mimo zabave za odrasle, djeca mogu uživati u Nickelodeon Place-u, koji uključuje: Aqua Nick vodeni park sa neviđenim spleševima, kao i Character Central i Just kiddin' klubovima za djecu.

Od prije dvije godine, ova svjetski poznata hotelska grupacija posjeduje i hotele u Crnoj Gori. Hoteli Karisma Hotels Adriatic, kao dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, nalaze se: u Ulcinju, The Long Beach Hotel Montenegro i Holiday Village Montenegro, kao i u Baru, Wind Rose Resort. Otvaranjem novih hotela, a time i ponudom, gostima iz Zapadne Evrope, Karisma ulaže velike napore da čarobni jug Crne Gore bude prepoznat kao jedna od vodećih destinacija za nezaboravan odmor. 

 


 

Karisma Hotels & Resorts – Generalne informacije 

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima. 

Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi. 

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

 

Komentari: 0

Novi komentar