Demokrate: Proširenje istrage na Stijepovića još jedno fingiranje postojanja pravne države

Sumnjičenje Slavoljuba Stijepovića za pranje novca putem pomaganja znači da DPS-ov brod koji tone nastavlja sa praksom oslobađanja tereta uvjeren da će bar na neko vrijeme da odloži svoje potonuće, saopšti je press centar Demokratske Crne Gore.
Objavljeno: 01. 02. 2019 - 20:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

Demokrate tvrde da proširivanje istrage znači i "da se namjerava i ubuduće simulirati stvarnost u kojoj institucije sistema rade svoj posao slobodno i nesputano, mada je znano da se nesputanost institucija sistema završava tamo gdje počinje, kako se ovih dana pominje, glava hobotnice".

"Jasno nam je da je i ovo proširenje istrage i na Slavoljuba Stijepovića tek još jedno fingiranje postojanja pravne države, pa čak ni ta simulacija nije dosljedno sprovedena jer, umjesto da Slavoljuba Miga Stijepovića odmah uhapse na osnovu dokaza koji su svi vidjeli, oni ga samo sumnjiče, što upućuje na zaključak da je riječ o jeftinom pokušaju da se bacanjem prašine u oči građanima na ovaj način zamagli ko je mozak svih kriminalnih operacija u Crnoj Gori. Ni ono što je radio na snimku zbog kojeg je i saslušavan u tužilaštvu, gospodin Stijepović nije radio bez Milovog znanja", ocjenjuju Demokrate.

Ipak, kako tvrde, čitava priča oko proširenja istrage i na Stijepovića ima i svoju pozitivnu stranu.

"Suštinski, ovim je priznato da je DPS prao novac, iako se to tekstom saopštenja SDT-a nevješto prikriva nepotpunim formulacijama“, navodi se u saopštenju.

 

Komentari: 3

Objektivni

02. 02. 2019 - 03:19

Ako vam ni ovo ne odgovara onda bi zaista tuzilastvo trebalo ukinuti svaku odgovornost Stijepovica . I onda barem mozete da protestvujete sa razlogom .
Mihailo,Bgd

02. 02. 2019 - 12:08

Mnogo ste zakasnili sa rušenjem CG-godpodo iz DF i ostalih protivnika CG. Neuspješan je bio 7.bataljon,neuspješan antireferendumski novac finansiran u podaničku CG,neuspješni čatorski cirkusi po Podgorici,neuspješno nasilno dovođenje kvinslinga da upravljaju CG i sada smokvin list je skinut sa anticrnogorske sramote i traži se glava MILA Đukanovića. Crnogorci su se spuštali na vaše uže i nestade CG,sada znaju da je potreban od patriota CG izabran VOĐA i izabrali su MILA. A on nije jedini. CG će uvijek imati sebi dostojnog VOĐU. Džabe krečite ideolozi Velike Laži i Velikog Zla.
CiNick

02. 02. 2019 - 18:23

Da vi je kukavcima skinut Mila Đ. makar se cio svijet srušio s njim. A, ne država Crna Gora.
Novi komentar