Golman Crvene zvezde spas od huligana našao u vodi

"Da nisam skočio u more ubili bi me"

Prolaznici su mu pomogli da izađe iz mora, a neki su navodno vikali "ipak je on četnik".
Objavljeno: 09. 02. 2019 - 18:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde sjedjela su u kafiću na splitskoj Rivi kad ih je grupa huligana napala. Oni su se potom dali u bijeg, a Kralj je pronašao spas tako što je skočio u more.

U centru pažnje je bio golman Crvene zvezde Aleksandro Kralj koji je završio u moru, a potom u policijskoj stanici gdie je dao izjavu.

Hrvatski novinar Mario Jurič je na Tviteru objavio da je Kralj po izlasku iz mora rekao: "Da nisam skočio u more ubili bi me".

On je zapravo napisao da je momak koji je uskočio u more to izgovorio, a u tom trenutku nije znao da li je riječ o navijačima Zvezde ili igračima.

Splitska policija traga za petoricom napadača, a pored Kralja napadnuti su još Dušan Vasić i Miloš Maksimović.

"Kada su vidjeli čovjeka u moru, Splićani su odlučili pomoći igraču beogradskog kluba da izađe, ali neki su dovikivali: 'Ipak je on četnik.' Prije nego što je izašao iz mora, igrač je skinuo majicu Crvene zvezde i bacio je u more", prenosi Index.hr.

Vaterpolisti Crvene zvezde hitno će se vratiti u Beograd, što znači da je meč 13. kola Triglav regionalne lige odgođen.

Komentari: 7

Objektivni

09. 02. 2019 - 18:42

Uzas . Svi imaju svoje idiote. U bgd ubise Tatona . U Splitu umalo ovog momka golmana CZ . Koja bolestina majko sveta . Treba njima onog predsjednika Filipina . Ovakve stvari znamo kako on rijesava ...
Sramota!!

09. 02. 2019 - 18:53

Sramota!! Sport i poljitiku ne treba miješati! Ova primitivna goveda što napadoše sportiste, doprijenili su samo još većem razdoru izmedju Hrvatske i Srbije!! Nemojte se čuditi ako na sledećem turniru u Beogradu srbijanci poćearju susjede u Dunav!!
Blažo

09. 02. 2019 - 19:18

E, našli su na splitsku rivu da piju kafu u zvezdim majicama. Što su očekivali drugo nego da zaplivaju malo. Ne bi se bolje proveli ni da je neko u BG sa hajdukovom majicom ili dinamovom. Nema bratstva i jedinstva više nažalost.
Mozda

09. 02. 2019 - 19:21

Mozda je ovim momocima iz C Zvezde neko trebalo da objasni da su im u ime srpskih nacionalnih interesa paljenje kuce po Hrvatskoj devedesetih pa da bi mozda Zvezdine dresove na javnom mestu mogli da shvate kao provokaciju.
PeraKojot

10. 02. 2019 - 10:27

Ово је за рубрику хроника, а не спорт.
Ficko

10. 02. 2019 - 14:32

To je demokratska drzava. O ljudi moji Splitom i tim dijelom ni za vrijeme Jugoslavije nijesi bio mnogo bezbjedan.
Мирослав Ђукић

11. 02. 2019 - 10:03

Је ли неко овим шокиран? Изненађен и увређен? Не знам само зашто? Ако се присетимо, распад СФРЈ је започео дављењем војника ЈНА у Сплиту. Давитељима није битно било то што је тај војник био Македонац. Очигледно је да сплитски батинаши не уочавају ту фину разлику која постоји између Србина и Црногорца. Можда је Краљ треба да виче: "Ја сам montenegrin". Или: "E viva, e viva!"
Novi komentar