Cdm reagovao

Tačno smo citirali Ambasadu Velike Britanije

Portal CdM tačno je objavio informaciju iz Ambasade Velike Britanije u Crnoj Gori, koja nije demantovala ni svoj odgovor ni pisanje medija, a kako je to danas objavio FOS, navode iz Cdm-a.
Objavljeno: 10. 02. 2019 - 21:20 Promjenite veličinu teksta: A A A
Tacno smo citirali Ambasadu Velike Britanije
Foto: waytomonte.com

Britanska ambasada je, u petak, na pitanje CdM-a da li postoji sporazum o izručenju državljana te države Croj Gori, a u svjetlu aktuelnih dešavanja vezanih za bjegunca Duška Kneževića, odgovorila da se izručenje obavlja u skladu s Evropskom konvencijom o ekstradiciji, čije su potpisnice obije države.

Ujedinjeno Kraljevstvo i Crna Gora su potpisnice Evropske konvencije o ekstradiciji, čime se omogućuje izručenje između naših dviju zemalja”, rečeno je CdM-u iz Ambasade Velike Britanije u Podgorici.

Iz Ambasade je CdM-u proslijeđen i link koji dodatno potvrđuje da su dvije države potpisnice Konvencije i kako teče postupak izručenja.

Kao potvrdu istinitosti svog pisanja, CdM je objavio e-mail prepisku sa birtanskom ambasadom.

odgovor-cdm1

 

odgovor-cdm

 

Komentari: 4

Gigi

10. 02. 2019 - 21:51

A lagite malo...Sto ima veze i bitniji nas lage....
CDM fingiranje

10. 02. 2019 - 23:18

"To što bjegunac i predsjednik Atlas grupe Duško Knežević ima britansko državljanstvo, i trenutno se po njegovim tvrdnjama, nalazi u Londonu, a za kojim je raspisana nacionalna potjernica, nije nikakva prepreka da on bude izručen Crnoj Gori." Gospodo jeli ovo citat iz Odgovora Britanske ambasade? Ovo je prva rečenica iz vašeg teksta od 08.02.2019.godine. Dakle vi ste citirali uopšteni Odgovor, nakon što ste svoj stav prezentirali kao stav Britanske ambasade. A to je velika razlika.
Torsades

10. 02. 2019 - 23:30

Koliko me oči služe ( i zdrava pamet) ambasada niđe ne spominje DK već se generalno izjašnjavaju
Jack

11. 02. 2019 - 05:52

Ja ne vjerujem Britancima,vjerujem cdm
Novi komentar