U Lješanskoj nahiji

Simović predstavlja podršku Vlade izgradnji seoskih vodovoda za 2019.

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, u utorak, 12. februara, predstaviće Program podsticanja projekata u vodoprivredi za 2019. godinu.
Objavljeno: 11. 02. 2019 - 12:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Program kojim je Vlada opredijelila podršku izgradnji seoskih vodovoda u Crnoj Gori, potpredsjednik Simović predstaviće na terenu, u Lješanskoj nahiji, gdje su u prethodnom periodu uspješno završeni hidrogeološki radovi i eksploatacioni bunari na lokaciji izvorišta Kaluđerovo oko, što je dobra pretpostavka za dalju izgradnju vodovoda za to područje.

Tim povodom, sa potpredsjednikom Simovićem u Lješanskoj nahiji biće i gradonačelnik Glavnog grada Ivan Vuković, sa saradnicima.

Prezentacija će se održati ispred Doma MZ Barutana, s početkom u 10 sati.

Komentari: 1

Brezna

11. 02. 2019 - 22:51

Zašto su projekti koji su bili razrađeni za pojedina seoska područja,prije mnogo godina,zastali?Pored precizno razradjenih planskih projekata potrebno je bilo samo poceti,medjutim novac iz budžeta opština je preusmjeren na nesto drugo.(!). Ovo obećanje je već vidjeno. Najavljujete investiranje samo kad se stolica klati.U nekim selima ljudi bi održavali imanja,obnavljali nekretnine, mnogi i zapoceli biznis.PRAVO NA SIGURNU,CISTU,PRISTUPACNU PITKU VODU I SANITACIJU je neophodno za ispunjavanje osnovnih ljudskih prava. Pravite neprofitabilne puteve dok osnovno sabotirate. Pokažite da vam je stalo i održite bar jednom riječ.
Novi komentar