Šapić: Što šmekeri ne skočiše i u more, tu štangla ne pomaže

Aleksandar Šapić, nekadašnji srpski golgeter, oglasio se povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, uoči meča regionalne lige protiv Mornara.
Objavljeno: 11. 02. 2019 - 12:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nekadašnji as reprezentacije Srbije na Tviteru je osudio nedopustivo nasilje nad igračima VK Crvena zvezda, koje se dogodilo u subotu kada su igrači crveno-bijelih napadnuti štanglama i noževima na splitskoj Rivi pred velikim brojem posmatrača. 

Trojica vaterpolista su potrčala niz Rivu, dok je četvrti Aleksandro Kralj, skočio u more, usljed prijetnji nožem. Kralj je zadobio frakturu nosa, dok njegovi saigrači nisu zadobili teže povrede. 

Snimci i fotografije sramnog napada, brzo su se proširili putem društvenih mreža, što je ubrzalo utvrđivanje činjenica bezumlja u Splitu. 

Šapić je pozvao na smanjivanje tenzija, ali napomenuo da počiniocima koji: "Palicama idu na goloruke, štangla u moru ne pomaže". 

U međuvremenu su napadači, za koje je utvrđeno da imaju kriminalni dosije, privedeni a utakmica otkazana.

Komentari: 2

KOMITA

11. 02. 2019 - 17:24

TAKO JE SAPICU,I NA KOSOVU TREBA KAO DA SI U MORU,BUDI PRIMJER.
Мирослав Ђукић

12. 02. 2019 - 13:56

Слажем се, дајте Шапића у кумите! И одмах га бирати за арамбашу! Нека поведе кумите из Горе Црне на Косово равно, јер су у Гори Црној кумите најбројније.
Novi komentar