Reagovanje

Radojičić: Gvozdenović nema nikakve veze s mojim poslovima

Biznismen Radenko Radojičić reagovao je na medijske napise u kojima je, kako kaže, prepoznao sebe, ističući da potpredsjednik Skupštine Branimir Gvozdenović nema nikakve veze ni sa jednim njegovim poslovnim zahvatom.
Objavljeno: 11. 02. 2019 - 22:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

- U dijelu napisa koji su danas publikovani u medijima prepoznao sam sebe, odnosno moju kompaniju, s obzirom da sam imao poslovnu saradnju sa EPCG i sa Atlas Grupom oko realizacije stambenog projekta u centru Podgorica. Takođe sam i ne samo bliski prijatelj, već i kum sa Branimirom Gvozdenovićem. Zbog naših kumovskih odnosa u javnosti se najčešće zlonamjerno plasiraju informacije o našoj poslovnoj povezanosti. Kategorično tvrdim da Branimir Gvozdenović nema nikakve veze sa ovim, kao ni sa jednim poslovnim zahvatom mene i mojih kompanija. S druge strane, naglašavam da se radi o sasvim legalnom poslovnom projektu - zaključio je Radojičić u reagovanju.

Komentari: 4

Objektivni

12. 02. 2019 - 00:40

Radenko je dobar covjek . Mnogim ljudima je pomogao. Vjerujem mu . Da je tako kako novine pisu ne bi bio u krizi iz koje je ( nadam se ) izasao .
Freeman

12. 02. 2019 - 11:26

Možda je kum previše zahtjevan ?.
Lazo

12. 02. 2019 - 08:02

Cim je kum sa Gvozdenovicem, sigurno je castan i posten
Nisam odavle

12. 02. 2019 - 17:30

I ja vjerujem da Gvozdenović nema nikakve veze sa njegovim poslovima. On ima veze samo sa svojim "poslovima". Zato mu se i poznaje. O čemu pričaš čovječe - kume. Sva Crna Gora zna, da je svo bogatstvo Gvozdenoviću "poklonila šira rodbina" (kada bi se zezali).
Novi komentar