Agencija za zaštitu prirode i životne sredine

Vlasnici do 1. marta da prijave držanje zaštićenih i divljih životinja

Kompanije, preduzetnici i osobe koji su vlasnici ili po bilo kom drugom osnovu držaoci zaštićenih i drugih vrsta divljih životinja najkasnije do 1. marta moraju to prijaviti, saopšteno je danas iz Agencije za zaštitu prirode i životne sredine.
Objavljeno: 12. 02. 2019 - 10:50 Promjenite veličinu teksta: A A A
Vlasnici do 1. marta da prijave drzanje zasticenih i divljih zivotinja
Ilustracija: National Humane Education Society

Kako ističu iz Agencije, prijava za evidentiranje držanja primjeraka zaštićenih i drugih divljih vrsta životinja u zatočeništvu trebalo bi da sadrži ime i prezime držaoca divljih životinja, adresu i broj telefona držaoca, vrste i broj divljih životinja držanih u zatočeništvu.

Prijava se dostavlja arhivi Agencije ili na mail adresu [email protected]

Iz Agencije poručuju da prijavljivanje doprinosi borbi protiv krijumčarenja i držanja primjeraka zaštićenih i drugih divljih vrsta životinja u zatočeništvu.

Komentari: 1

Nikolina

12. 02. 2019 - 18:12

Odnic na ideja. Mada vidim da se izgleda tome ne moze stati na kraj. Dok jos neko ne nastrada. Posebno u zadnje vrijeme je mnoigo izrazeno pasa lutalica, Izgleda da ih i gazde poste mozda im nemaju sto dati da jedu. Ali stvarno vas molim da se ovome stane na kraj. Ja licno ne mogu poci vise ni u prodavnicu, sto necu nekog sacekati da nijesam sama ili upalim kola a prodavnica mi je udaljena najvise 100 m. Mnogo ih je u naselju Stara Zlatica a ima ih i oko skole Dr. Dragisa Ivanoivic na Zlatici-Murtovine.
Novi komentar