Liderima DF-a ukinuta mjera nadzora

Zvanično potvrđeno: Mandić i Knežević mogu van Glavnog grada

Lideri Demokratskog fronta, Adnrija Mandić i Milan Knežević od danas mogu da se slobodno kreću van teritorije Podgorice.
Objavljeno: 12. 02. 2019 - 11:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vanraspravno vijeće Višeg suda u Podgorici ukinulo je mjeru zabrane napuštanja teritorije Glavnog grada liderima DF-a, Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, saopšteno je iz Višeg suda.

''Rješenjem vanraspravnog krivičnog vijeća Višeg suda u Podgorici ukinuto je rješenje Višeg suda u Podgorici kojim su prema optuženima A.M., i M.K. bile izrečene mjere zabrana napuštanja boravišta, odnosno teritorije Glavnog grada Podgorice.

Protiv ovog rješenja žalba nije dozvoljena'', stoji u saopštenju.

Podsjetimo, sutkinja Višeg suda, Suzana Mugoša, mjeru o zabrani kretanja donijela je prošle nedjelje. U tom rješenju je pisalo da ukoliko optuženi izađu van Podgorice, da mogu biti uhapšeni, te da će mjera nadzora trajati dok bude postojala potreba.

Lider Demokratske narodne partije, Milan Knežević uputio je molbu Višem sudu da mu dozvoli napuštanje glavnog grada kako bi mogao da obavlja svoju poslaničku funkciju. 

Komentari: 6

CRNOGORAC

12. 02. 2019 - 14:49

SAD BI TREBALO ONE KOJI SU OBORILI PRESUDU HITNO POSLATI U SPUZ A NJIH DVOJICU POMILOVATI I DA IH VISE NE PROGONE VLASTI I SUDSTVO JER SU SPOSOBNIJI OD NIH TAKVOGA PONIZNOGA SUDSTVA.
Bagra

12. 02. 2019 - 19:37

Zakon isti za sve, kad bi se šalili. Ova bagra može da radi sto hoće, ali se nadam da neće moći dugo.
CT

12. 02. 2019 - 20:27

Treba ih pod hitno smjestiti u Spuz, dje im je i mjesto i prekinuti njihovo cirkusantsko ponasanje!
Traktorista

12. 02. 2019 - 20:59

Ako neće sa tonobilom ili vozom za Srbiju, nego žele neki diskretni prelaz, moj traktror ( sa prikolicom)stoji im na raspolaganju!!
Tara

12. 02. 2019 - 21:00

Sramna odluka..ovu sutkinju treba predati drugom Sudu..za podrivanje drzave CG... Ovo je strasno ,sta se desava u CG.. Ovakav sud..koji brani teroriste nam ne treba!
Vasojevic

13. 02. 2019 - 07:21

A ti siTara vec predudila da su teroristi i bez presude.Razumijes se i u pravo, bravo mala.
Novi komentar