Uprava policije dobila presretač

Nacionalni biro osiguravača Crne Gore NBOCG i osiguravajuća društva su Upravi policiji donirali presretač za evidentiranje saobraćajnih prekršaja.
Objavljeno: 12. 02. 2019 - 15:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je saopšteno iz Uprave policije, u pitanje je vozilo marke “VW Golf VII“ PA 2.0 TDI Highline, vrijednosti 20.990 eura.

Izvršni direktor NBOCG Boris Šaban je kazao da su osiguravajuće kompanije i NBOCG donirali vozilo koje će policija korisiti kao vozilo za evidentiranje saobraćajnih prekršaja u pokretu, tzv. presretač, u želji da doprinesu daljem podizanju nivoa bezbjednosti saobraćaja i smanjenju broja saobraćajnih nezgoda, kroz preventivno djelovanje i efikasnu kontrolu policije.

roksped-2

Rukovodilac Grupe za bezbjednost saobraćaja Milika Perović zahvalio se na donaciji i rekao da su ovim gestom kompanije koje se bave osiguranjem u Crnoj Gori i njihovo Udruženje (NBOCG) još jednom potvrdili društvenu odgovornost jer Uprava policije i NBOCG i osiguravajuća društva godinama unazad uspješno sarađuju na podizanju nivoa saobraćajne kulture i poboljšanju stanja saobraćaja na putevima.

Donacija je realizovana na osnovu ugovora između NBOCG i Uprave policije, a shodno Sporazumu o donaciji koji su potpisali Udruženje – Nacionalni biro osiguravača Crne Gore (NBOCG), Lovćen osiguranje AD, Sava osiguranje AD, Generali osiguranje AD, Uniqa osiguranje AD i Swiss osiguranje AD.

Komentari: 0

Novi komentar