Povodom otvaranja skijališta Kolašin 1600

Zabavni program i besplatan prevoz

Povodom zvaničnog otvaranja skijališta Kolašin 1600 Nacionalna turistička organizacija Crne Gore  u subotu 16.februara,organizuje besplatan prevoz i zabavni program na skijalištu. 

Objavljeno: 13. 02. 2019 - 12:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Za posjetioce ovog ski centra AD Skijališta Crne Gore, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore obezbijedili su besplatan ski pas degustaciju hrane i pića kao i bogat zabavni program. Posebna atrakcija biće priprema mega kačamaka za sve posjetioce. Na stazi će biti organizovana i trka u veleslalomu na 600 metara koju će započeti proslavljeni jugoslovenski skijaš– svjetski prvak Bojan Križaj.
Za dobru atmosferu na skijalištu pobrinuće se Dj MR Jools i DJ Shar,  a od 13 h koncerte će održati i grupa Crveno i Crno i Sergej Ćetković sa bendom. U 16 h zabava se nastavlja na gradskom trgu uz didžejeve, koncerte, defile mažoretki i vatromet. Muzičke zvijezde Anita Popović i Danijel Alibabić održaće koncerte na gradskom trgu sa pocetkom u 19:00 h.  
Besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i Glavnim gradom organizovan je iz Podgorice, Bara, Budve i Herceg Novog. 
Sve informacije o prevozu zainteresovani mogu dobiti putem besplatnog broja Call centra Montenegro 0 8000 1300 radnim danima od 07-15 h. 

 

Komentari: 0

Novi komentar