Protiv srpskih medija

Jelena Karleuša podnijela 120 tužbi

Pjevačica Jelena Karleuša (40) odlučila je da tuži medije u Srbiji koji su pisali o njoj i Ognjenu Vranješu (29) tokom seks skandala u kojem se našla nakon što su objavljene intimne poruke koje je razmjenjivala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.
Objavljeno: 14. 02. 2019 - 09:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pojedini mediji objavljivali su prepiske i eksplicitne fotografije za koje su tvrdili da se na njima nalazi pjevačica, što je ona oštro demantovala.

"Ovo je prvi i posljednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano od strane medija kao moja izjava, mog supruga ili člana porodice je apsolutna izmišljotina. Ispred mene stoje potpisane pravne punomoći za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srpskih medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, porodicu, djecu, muža, oca i majku", napisala je Karleuša na svom Instagramu.

"Ovdje nije riječ o novinarskom izvještavanju već o grubom vrijeđanju, lažima, bolesnom napadu punom osobne mržnje, zla i želje za osvetom. Podnijete su krivične prijave protiv srpskih medija", dodala je Karleuša. 

Nešto kasnije na Instagram priči dodala je da je za kratko vrijeme u medijima objavljeno 120 naslovnih strana protiv nje.

"Poređenja radi, o svim ubistvima koja su se u Srbiji desila u čitavoj prethodnoj godini pisalo se na ukupno 89 naslovnih strana", napisala je pjevačica.

karleusainstagram

 

Komentari: 2

Rendaj i ćuti

14. 02. 2019 - 09:46

Treba li pisati o ovim karkondžulama??
Djuradj

14. 02. 2019 - 12:17

...mislim da je sama kriva, objavila je da je Vranjesu mali...:))))))))))))..a iz prepiski se ne vidi da je bila nezadovoljna...no, idem caj da kuvam, ova gripa me jos drzi...:)))))
Novi komentar