Povodom tragične saobraćajne nesreće u Makedoniji

Brajović: Naše misli su sa porodicama koje su izgubile svoje najmilije

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović uputio je izraze saučešća predsjedniku Skupštine Republike Sjeverne Makedonije Talatu Džaferiju povodom saobraćajne nesreće u toj državi.
Objavljeno: 14. 02. 2019 - 10:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Ožalošćen viješću o tragičnoj pogibiji građana vaše zemlje u saobraćajnoj nesreći na putu Skoplje-Tetovo, u ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime, upućujem Vam izraze najiskrenijeg saučešća. U ovom bolnom trenutku naše misli su sa porodicama koje su izgubile svoje najmilije. Molim Vas da im prenesete izraze iskrenog saučešća i saosjećanja. Uz želje za brz oporavak povrijeđenih primite, poštovani kolega, izraze mog dubokog poštovanja i prijateljske pozdrave.“, naveo je Brajović.

Komentari: 1

Janko

14. 02. 2019 - 12:57

SAD STE SE RAZRADILI SVI TRCITE OBILAZITE DAJETE SAOPSTENJA OBILAZITE TEREN. SVUDA VAS IMA IZJAVLJUJETE SAUCESCA O BOZE KAKO SU DOBRI OVI IZ SD. I DPS. OD MILINE DA IH COJEK GLEDA KAKO SU SE DUSEBRIZNO RASTRCALI SVUDA PO DRZAVI EVROPU A BOGAMI I SVIJETU. DAKLE OD DANAS POCINJU DA RADE PO PS.... OVI DPS I SD LOPINGERI. NARAVNO NE SVI IMA SRECOM MEDJU NJIMA I CESTITIH LJUDI.
Novi komentar