Predsjednik Milo Djukanović

VIDEO: Mene nema na snimcima, Knežević je kleptoman i prevarant

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je u večerašnjoj emisiji Ukrštene riječi na TV Prva poručio da neće podnijeti ostavku, te da je protiv odbjeglog tajkuna Duška Kneževića i njegovih banaka podnio dvije tužbe. Za Kneževića kaže da je nedostojan protivnik čiji su instruktori oni koji žele da promijene vlast u Crnoj Gori, a to je, kako kaže, mašinerija partijsko-medijsko-NGO-ovska.
Objavljeno: 14. 02. 2019 - 22:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Đukanović je Kneževića nazvao međunarodnim prevarantom, budući da je, kako je objavila Pobjeda, odbjegli bankar pokušao da prevari investitore iz UAE oko Atlas kapital centra.

Predsjednik Crne Gore je potvrdio da je Knežević plasirao partnerima iz Emirata laž kako je za njega morao da odvoji pet hiljada m2 u Kapital centru. Kazao je kako u početku nije vjerovao da je Knežević uradio tako nešto, no da mu je ambasadorka UAE to potvrdila. Nakon toga ga je pozvao, kazao mu "sve što misli o njemu i o takvom ponašanju". Dodaje da je tada shvatio kako se radi o "besprizornom prevarantu", a partneri iz UAE su ga izbcili iz posla, uz opasku da više ne žele da vide "tu spodobu" u blizini!

Nema ostavke

Predsjednik Crne Gore je odgovorio dijelu opozicije da nema namjeru da podnese ostavku.

''Nemam namjeru da podnesem ostavku, iako je to očigledno očekivanje jednog dijela javnosti koji dominantno čine moji politički protivnici. Ne zato što sam vlastoljubiv, jer onaj ko je vlastoljubiv ne povlači se tri puta iz vlasti nakon onakvih pobjeda. Ja sam 97. i 98. mogao zaključiti da nije baš pametno ulaziti u konflikt sa Miloševićem i Srbijom, mogao sam takođe zaključiti da nije pametno organizovati referendum i obnavljati nezavisnot. Uprkos tome smatrao sam da je potrebno ići tim putem. Mi smo taj cilj ostvarili i sada imamo jednu tekovinu koja je ponovo na udari i bilo bi krajnje neodgovorno da se baš sada nakon svih ovih pobjeda povučemo pred istim akterima'', kazao je Đukanović.

On je istakao da se u Crnoj Gori decenijama stvaraju afere kako bi se preko njih stvorili uslovi za ulične proteste i nasilnu smjenu vlasti.

''Imali smo duvansku aferu, pa aferu S.Č., pa Telekom aferu, pa aferu Snimak i sada Atlas. Pored toga imali smo protestke koji su imali za cilj da izvrše pritisak na vlast. Kako je vrijeme prolazilo to je poprimalo karakter borbe protiv strateškog kursa razvoja Crne Gore a to je otvorilo prostor za upliv određenih međunarodnih centara. Imali smo proteste protiv priznavanja Kosova, te rušilačke proteste i pokušaj da se po cijenu krvorpolića preuzme crnogorski parlament i vlast. Knežević tome i služi. On je bio glavni prvih nekoliko dana i onda nakon njega glavnu riječ vodi druga mašinerija partijsko-medijsko-NGO-vska. Oni su ti koji obigravaju sve partijske adrese u Crnoj Gori sa željom da ih podstaknu na ulične proteste, oni su ti koji su svakodnevno na vezi sa Kneževićem. Oni su ti koji žele smjenu vlasti'', istakao je Đukanović.

Đukanović je ocijenio da ovim višenedjeljnim napadima, predsjednik Atlas grupe. Duško Knežević kojeg je okarakterisao kao bjegunca od pravde, pokušava tim napadima da se prebaci na političko djelovanje i da pokušava da se time abolira od učinjenih nezakonitosti.

Uradili smo sve što je ASK naložio, istraga SDT-a u toku:

Predsjedniku države je postavljeno pitanje da li očekuje da će bivši gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović, podnijeti ostavku?

2r6a1004

''DPS je htjeli to vidjeti ili ne već 30tak godina neko ko opredjeljuje državnu politiku Crne Gore i neko ko je najodgovorniji za najveći državni cilj. Mi smo ti koji to zagovaramo i mi smo ti koji svojim primjerama moramo pokazati da smo zaista ozbiljni. Veoma ozbiljno razgovarati i o tome. ASK je već donijela rješenja na koja se nećemo žalit, naprotiv već smo realizovali njihove naloge. Novac je vraćen u budžet i plaćena je kazna. SDT radi svoj dio posla. Sačekaćemo da vidimo koji je to zaista nivo odgovornosti i ozbiljno ćemo popričati o tome unutar partije.Stijepović je na neki način već određena pitanja otvarao samnom, ne želim da budem indiskretan i da idem dalje od toga. Oni koji gledaju na politiku DPS-a neće biti ni ovog puta uznemireni'', dodao je Đukanović.

Dug lažan, ali plaćen:

Đukanović je dodao da je dug u banci lažan ali da ga je platio kako ne bi dozvolio da bilo šta diskredituje njegovo političko djelovanje.

''Ja sam za taj dug saznao iz teksta objavljenom u Vijestima. Bio sam korisnik dvije kartice. Sve svoje obaveze sam uredno izmirivao. Kada se pojavila informacija da postoji dug, reagovao sam odmah i pozvao službenicu banke koja je bila na vezi samnom i sa mojim prijateljima. Kazala mi je, gle čuda, da je mjesec dana prije nastanka tog duga ona smijenjena sa tog mjesta. Nakon toga sam zamolio advokata da ode u banku i da provjeri o čemu se radi. Dobio sam informacije da je prema njihovoj evidenciji dug od 11 hiljada bio na kraju 2015. godine. Moj advokat je pitao da li je banka ikada mene obavijestila o tome i u pisanoj formi sam dobio informaciju da banka nikada nije poslala obavještenje o tome. Nakon toga je moj advokat saznao da je početkom 2017. taj dug pokriven kroz neku operaciju između Kneževićeve banke i njegovih firmi. Taj navodni dug je kao i sve drugo stvoren kako bi se diskreditovalo moje političko djelovanje u Crnoj Gori. Da izmirio sam navodni dug jer nisa želio da se ni kao navodni ni kao mogući figurira kao dug. Izmirio sam navodidug i podnio dvije krivične prijave koje ću sigurno dobiti i imati mogućnosti da nadokandim ono što sam nepotrebno platio'', kazao je Đukanović.

Kredit regularno uzet i regularno vraćen:

Predsjednik države je kazao da je kredit uzeo i vratio uredno i po zakonu i dodao da se ne sjeća koliku je kamatu platio.

''To je bilo vrijeme kada je veoma lako bilo uzeti kredit. Tada su banka nudile kredite ali nije bilo ljudi koji žele da ga uzmu. Ja sam uzeo kredit od milion i po. Ja sam se obavezao onim što mi ugovor o kreditu propisuje a to je da novac trošim na berzi. Na berzi sam kupio akcije koje sam djelimično prodao nakon godinu dana, a djelimično nakon šest godina. Ja sam otplatio kredit. Šta je glavnica a šta kamata, to ne znam. Postoji direktor koji će dati odgovor na ta pitanja.Ja ne znam kakva je bila kamata niti kakva je bila klauzula. Te informacije možete dobiti u Kapital invest ili u Pireus banci'', kazao je Đukanović.

2r6a0966

Na pitanje zbog čega je skrivao od javnosti da je dobijao od prijatelja keš kolateral, Đukanović kaže da nije skrivao ništa, te da tada nije bio u politici već u biznisu.

''Ja tada nisam bio političar, već sam bio u svijetu biznisa. Zašto bih javno govorio odakle meni keš kolateral.

Imate potrebu da stavno prekopavate po mom životu i kada jesam i kada nisam u politici. Ja tada nisam bio u politici. Zašto bih ja govorio ko je davao keš kolateral. Ja sam i zakonito i moralno uzeo i vratio kredit. Javnost ne treba da zanima da li čovjek koji se bvi biznisom može da obezbijedi keš kolateral. Vi se takođe bavite konstrukcijama koje plasira odbjegli tajkun

U ugovoru nema nigdje riječi o keš kolateralu. Postoji član u ugovoru koji kaže ukoliko padne vrijednost ispod 75 odsto neotplaćenog kredita, tada dužnik i jemac, a u tom ugovoru sam ja jemac, tada dužnik i jemac imaju mogućnost da urade jednu od tri stvari, da založe dodatne akcije, da otplate dio glavnica i da dopune zalog u keš kolateralu. Nigdje ni slučajno u ugovoru ne pišu one stvari koje plasira Knežević'', kazao je Đukanović.

Niko nije plaćao moja ljetovanja niti račune:

Đukanović je kazao da Knežević nikada nije plaćao njegov odmor u Dubaiu, već da se radilo o pozivu za poslovnu promociju.

''Nije plaćao nikakve moje izlete ni u Dubai niti bilo gdje drugo. Vidio sam te tekstove u štampi i jedna takva neistina je već demantovana. Knežević je uz posredovanje svojih prijatelja i kumova, koji su takođe moji prijatelji, insistirao da mu pružimo podršku kada je htio da napravi promociju svojih biznisa u Dubai. Dugo se čekalo da ja obezbijedim slobodno vrijeme, što sam učinio, i otišao sam da pomognem ljude koji žele da naprave nešto što ja smatram korisnim za Crnu Goru. Mi smo napravili državu a ona će biti dugovječna i dobra koliko bude održiva njena ekonomija. Odlazio sam i kada je Knežević otvarao banku u Moskvi, kada je trebalo promovisati Portno novi u Mote Karlu, Opet u Dubaiu kada je Statis otvarao svoje poslovne angažmana. I ići ću uvijek. Da li mislite kada dobijem takav poziv da to treba da plati država Crna Gora ili da DPS to plati svojom članarinom. Svuda u svijetu taj koji pozove to i plati, samo se u svijetu od toga ne pravi cirkus kao što je to u Crnoj Gori'', kazao je Đukanović.

2r6a1001

Predsjednik Crne Gore je demantovao da je tajni partner Duška Kneževića i da niko nikada nije plaćao njegove račune

''Ne da nema nikakvog vlasništva sa Kneževićem, već nema nikakvog vlasništva niti sa jednim biznismenom niti u Crnoj Gori niti na kugli zemaljskoj. Što se tiče tih tekstova da je Knežević plaćao moje račune, to je jedna obična laž i podmetačina. To je jedan najniži nivo na koji čovjek može da padne i čime može da se bavi. Ako je neko makar jednom sjeo samnom taj zna da ja plaćam svoje račune. Ovo je apsolutna izmišljotina jednog očajnika koji pokušava da zatrpavanjem crnogorske javnosti ovakvim temama skrene pažnju sa osnove teme - ostavio je deponente bez štednje, ostavio ljude bez posla, ostavio državu bez poreskih prihoda i tako dalje...'', kazao je Đukanović.

Đukanović je kategoričan da ne postoji nikakva mogućnost da Knežević ima bilo kakav snimak koji bi prikazao kako mu daje novac.

Tužbe:

Predsjednik  Đukanović večeras je kazao da je podnio dvije tužbe protiv Kneževića i njegovih banaka, kao i krivičnu prijavu.

“Izmirio sam navodni dug koji sam imao prema Atlas banci i podnio tužbu zbog nezakonitog postupanja u tom slučaju”, pojasnio je Đukanović.

Kaže da sumnja da je taj dug iklada postojao.

Knežević ozbiljan međunarodni prevarant:

On je rekao da je čuo da  je Knežević obmanuo ljude predstavnike investitora iz UAE oko Atlas Capitala.

“Pozvao sam ambasadorku UAE, kazao da sam to čuo, a ona me šokirala informacijom da je to istina. Pitao sam je kako je moguće da nasjednu na tako nešto. Pozvao sam Kneževića i rekao mu što mislim o njemu i tom ponašanju.  Nije ga to mnogo uznemirilo, pa sam shvatio da je riječ o besprizornom prevarantu. Nakon togaje uslijedilo njegovo izbacivanje iz tog biznisa. Ljudi nijesu željeli da vide tu spodobu u svojoj blizini”, tvrdi Đukanović.

"Ne mislim da je cijeli bankarski sistem bio loš i da je dozvoljavao da se dozvoljavaju brutalne nezakonitosti. Riječ o sofisticiranim bankarskim prevarama kakve se događaju svuda u svijetu", kazao je Đukanović.
Dodao je da "ne misli da je Knežević od prvih dana radio sve naopako".

"Mislim da je vremenom zapadao u probleme. Sjetimo se ljudi koji su prije finansijske krize imali ozbiljne sisteme, ali su propustili u vrijeme krize dobre poteze i tako su propadale imperije. Knežević je vremenom zapadao u probleme i shvatilo se da je ozbiljan međunarodni prevarant. Ako neko dozvoli sebi da obmane partnere i da na tako brutalan način pokuša da pokrade partnere iz Azerbejdžana, ako je neko i dalje desetak godina kasnije dužan da vrati novac, riječ o ozbiljnom kleptomanu, serijskom prevarantu. Složićemo se da institucije nijesu dobro reagovale, jer uvijek može bolje, nije jednostavno da za kratko vrijeme se stvori institucija", dodao je Đukanović.

Firma na Kipru formirana:
Predsjednik Đukanović je kazao da je formirao firmu na Kipru 2006. godine, ali nije obnavljana.
"To je bilo vrijeme kada ulazim u biznis. Ta firma je formirana, nije živjela nijedan dan, nijedan cent nije prometovan preko nje, preko firme nije napravljen nijedan posao, dakle ne postoji, kao da je nisam formirao", dodao je predsjednik Crne Gore.

O ubistvu Duška Jovanovića:

Ubijeđen je da je Duška Jovanovića ubio onaj ko je od toga imao najviše političke koristi, a to su, kako kažu, oni koji su željeli da bace ljagu na Crnu Goru i da je prikažu kako ne postoji tolerancija prema političkim neistomišljenicima.

“Mislim da je Duško Jovanović stavljen u funkciju ostvarivanja nekih političkih inetresa protiv Crne Gore i protiv nezavisnosti. Kada je taj neko procijenio da će mu  Jovanović više poslužiti mrtva nego živ, onda ga je likvidirao. I ranije sam kazao kao čovjek politike, da sam ubjeđen da ga je ubio neko ko ima politički najviše koristi od tog cilja. To svakako nije bila aktuelna vlast, jer aktuelnoj vlasti jedino što je odgovaralo je politička stabilnost”, tvrdi on.

Nema razdora u DPS-u:

Na pitanje u kakvom je odnosu sa premijerom Duškom Markovićem, Đukanović je kazao da nema razdora u DPS-u.

"Cilj tih špekulacija je razdor između DPS-a, jer ako ne možemo da ih podijelimo na izborima, formula im je podjela DPS-a. Šansa se vidi u razdoru između premijera Markovića i mene, moram da ih razočaram da od toga nema ništa. Dijelimo stanovišta do u nijansu. Odlučni smo da zemlja nastavi da ostvaruje svoje interese- Sretali smo se sa mnogo ozbiljnijim problemima i opasnijim ljudima od Duška Kneževića i ostvarivali smo ono što su bili ciljevi u tom vremenu", istakao je predsjednik države.

Izbori legitimni

Poručio je da su izbori 2016.bili legitimni.

“DPS jeste napravila prekršaj i platila ga (ASK je utvrdio da su prekršili Zakon o finansiranju političkih subjekata)”,  tvrdi Đukanović.

Komentari: 53

Anagustum

14. 02. 2019 - 20:48

Nedaj se Milo. Rijesi ovo pitanje Crkve i urgiraj da Vlada donese ta zakon kojim che se reglisat Crkva u CG. Neka vladavina prava pocne a ne pojedinaca. I ako je neko uzeo pare da ga ne seleduju, pa i ti i ovi oko tebe da se sve to vrne u drzhavin buget. Nikome, pa i najbogatijema u Crnoj Gori netreba vise od 2-3 miliona da bi vise nego ugodno zivjeli. Radi na tome da se vrne transparentnots u tokovima nova, suzbi kriminal, i postavite zakonodavsto na prave noge. Nema nam druge.
Moja

15. 02. 2019 - 13:42

Za crkve koje su nove i obnovljene u Crnoj Gori najvise se pita narod. Njih je narod svojim sredstvima radio. Crkva koja postoji u moje selo je bila zapaljena. Obnovio je narod iz sela. Neko parom neko materijalom. Prema tome gospodo u Crnoj Gori je takvih dosta sto je narod davao priloge a za mnoge i Diaspora i Mitropolija. Prema tome nece se pitat niko osima naroda sto vjerski pripada ovoj crkvi. A to su i crnogorci i srbi zajedno.
Marko

15. 02. 2019 - 15:36

Dobar je Milo. Samo je malo zaboravan i tumaci zakone kako on hoce. Inace je dobar.
Rggh

15. 02. 2019 - 16:49

Zboris kao iskren covjek i pravi dps patriota, Da mi je ta tvoja pamet da pocinem malo, jedno pet dana ne vise....
Tara

14. 02. 2019 - 21:12

gospodin Djukanovic nije nidje pogrijesio...kad je uzeo kredit nije bio politicar..radio je sve po zakonu..! Mene cudi zasto je dosao u ove ukrstenice..???
Hello

15. 02. 2019 - 08:20

Probaj heklanje, to je laganija materija
Ćalasan

15. 02. 2019 - 09:59

SAMO ZAMISLITE,ako možete, da mjesto MILA dođe PIPUN? Kakvo bi to bilo civilizacijsko POSRNUĆE! Jer PIPUNU treba CG da ga napravi Čovjeko961m, A MILO je potreban CG da sačuva Čovjeka u CG.
Eto

15. 02. 2019 - 22:12

Mjesto mila je bolji svako osim njega samog.
Eto

15. 02. 2019 - 22:10

Meni bi bio dovoljan kredit od 100 000 da ga obrnem i za godinu vratim ali niko neće da mi ga da..
Zoran V. Raičević - Toronto

14. 02. 2019 - 21:23

Koji je to srećnik u Crmoj Gori koji bi razmrsio ovu finansijsku mrežu preko političara, kumova, novinara, prijatelja, a sve je kažu u ime naroda i države rađeno? Kako su to neki drugi, isto u ime države i cg naroda trošili pare, ali iz svojih džepova za cg projekte, a ne znadoše zavući ruku u tuđi džep? . Interesantan je taj patriotizam i tokovi novca u Crnoj Gori, đe svi pjevaju uspravno (neko sa rukom na srcu):”Oj svijetla majska zoro..., čuvari smo tvog poštenja... Kako ni jedan novinar ne upita Predśednika: zašto je između dva popisa iz CG otišlo 30 hiljada ljudi? Da li su otišli zato što nijesu mogli, kao i neki drugi, zavući ruku u džep i koristiti blagodeti prevara, druženja sa sumnjivima bankarima, manipulacijama o iskrenoj privrženosti Evropi i Zapadu?!
Niksić

15. 02. 2019 - 12:32

Raičeviću , filozofe preko okeana - sjasi . Nemoj nam drzat predavanja , molimo te . Svoga posla .
FAKT!

14. 02. 2019 - 21:23

"...ostavio je deponente bez štednje, ostavio ljude bez posla, ostavio državu bez poreskih prihoda i tako dalje." Ovo je fakt sto se tice Knezevica.
Boljesestre

14. 02. 2019 - 21:39

Regionalni vodovod je sponzorr emisije a u blokadi je 12 miliona i rednici ne primaju plate 7 mjeseci.zbog ovog bezobrazluka treba smijeniti direktora...jeli ovo odgovorno poslovanje ili licna promocija direktora koji je radnike ostavio bez hljeba
Objektivni

15. 02. 2019 - 03:07

Nije tacno da su u minusu. Postupak i zalba je u toku . Plate se primaju ..
Milica

15. 02. 2019 - 07:56

Kako se primaju plate ako je firma u blokadi bote? Pate se ne primaju a to sto je vrsio pritisak direktor da se uzme kredit u prvu banku za koji tece kamata i za koji je on obecao da ce pokriti tu istu kamatu nije plata i time obmanjuje javnost.tako botovi samo cutite i cekajte kraj postupka za nekoliko mjeseci
Objektivni

15. 02. 2019 - 12:34

Pa primaju li zaposleni plate ili ne ?? Da li odu u banku i uzmu platu ???
Montenegrina

14. 02. 2019 - 21:41

Briljantno kao i obicno!Bilo je potrebno da se ovako obracuna sa netrpeljivoscu nekih novinara jer pitanjasu uglavnom afera koja skrece sa sustine.Sustina je sto je Djukanovic i napomenuo,da se napravi atmosvera u kojoj bi doslo do rusenja vlasti i dolaska do mogucnosti da se sve promijeni u Crnoj Gori!Produzeni drzavni udar je na sceni i Knezevic radi ono sto se od njega trazi a nasi “srbi”cekaju ishod i lazu sta im padne na pamet!Bravo za Mila,drugacije nisam ni ocekivala!
BODIN

14. 02. 2019 - 22:27

MINHAUZEN JE BIO ZA OVOG BEBE ALI KRAJ JE TU NEMA MU SPASA
Objektivni

15. 02. 2019 - 03:10

E ti ces ga skinut ako iko . Aj , ne mlati . Sledece izbore dobija jos vecom razlikom . Brzo će izbori pa ces se uvjerit . Na tvoju zalost jos dugo ce Crnogorci vladati Crnom Gorom.
lolo

15. 02. 2019 - 08:14

Samo ti to ponavljaj samome sebe pa mozda i bude jedan dan. Kako se ne umorite vise od 97-e jasno mi nije.
Śole

15. 02. 2019 - 00:30

Vidji ti da ti ti liftovi rade kako valja, neka tebi bavljenje stvarima za koje nemaš pojma. Ode čovjek prevarom u Kanadu i odjednom umisli da može sve da komentariše. Ne postoji u ekonomiji čaroban štapić da se može 12 godina podići sa 3000 na kanadskih40.000 usd. Volio bih ja da Crna Gora ima standard Norveške ali ne ide to kao kad dižeš lift na gore. Hrvatska je uvijek bila mnogo ispred CG, sada već je CG odmah iza nje, a kudikamo više mladih Hrvata odlazi na zapad. Niko u Hrvatskoj nebi bio sretniji da mogu da im u Hrvatskoj obezbjede norveške plate, ali ne ide to tek tako domaru. Rasli smo sa dvoje pantalona i jednim cipelama i patikama danas ne znam kud ću sa njima a živim vrlo prosječno.
Nickk

14. 02. 2019 - 22:18

Gledamo li istu emisiju, u ovoj koja ja gledam Milo Đukanović je uhvaćen u laži.
EdoMajka

14. 02. 2019 - 23:42

@Nick- a ne gledamo istu emisiju.Tu sto ti gledas sigurno prenosi rts sa prevodom .....
Baš čelik

14. 02. 2019 - 23:59

Suštinski firma koju nije nikada aktivirao Đukanović se teško može smatrati imetkom. Ne želim da Đukanovića amnestiram, ali je ovo smiješno i isleđivanje Markovića je ličilo na prijeki sud kao u Balkanskom špijunu. Karikaturalno, a bez svrhe
Rukfaš

15. 02. 2019 - 06:43

E jes vala. Ufatio ga je u laži Vanjin muž. Taj od kad se oženio ne zna dali treba da obuče suknju ili pantalone a ne da proča sa Gospodarom.
Jovo

15. 02. 2019 - 09:54

Nije tacno jer ga je novinar pitao za sadasnje vrijeme ima li racune i nekretnime a onda lukavo izvadio papir iz daleke proslosti i pravio se Vanja. Prevara klasicna da se vade na to jer nista drugo nijesu imali.
Jablan bez bazena

14. 02. 2019 - 22:23

Gospodine predsjednice ako si predsjednik svih gradjana Crne Gore sto ne podneses ostavku na predsjednika partije Dps-a dokazi tim malim gestom da si svim gradjanima prrdsjednik a ne Migu, Gvozdenovicu , Tarzanu i ovom tuznom Knezevicu iz Atlas banke !
Objektivni

15. 02. 2019 - 12:38

Nece . I ne treba . Pa kome se svidja svidja . Ko ne moze to da podnese ima veoma jednostavno rijesenje .
Nikolas K

14. 02. 2019 - 22:46

Prvo pitanje i najozbiljnije je to sto je trazena ostavka Stijepovica. Takav covjek treba sam da podnese ostavku do kraja istrage kao morslni cin.
Vanja

14. 02. 2019 - 23:04

BRAVO!.Sve je ovo već vidjeno. Predsjednik Djukanovic kao i uvjek jak,nikad jači!, BRAVO!.
Stara Crna Gora

15. 02. 2019 - 02:24

@Vanja "Predsjednik Djukanovic kao i uvjek jak,nikad jači!" Taman koliko je Crna Gora slabija.
FreeMontenegro

15. 02. 2019 - 11:41

Crna Gora uopste nije slabija nego je cak jaca no sto je ikad bila! Postojace Crna Gora Dok je Lovcena i Durmitora dok Je mora pod Barom I Kotorom dok je sunca i dok je Grahovca Ne damo Te Crna Goro
Rajko M.

15. 02. 2019 - 00:26

URA mu je trn u oku. Incident sa Abozovicem iz 2013. bio je pocetak njegovog kraja, tada se isto poteglo pitanje kredita Pireus banke i Milo je izgubio kontrolu. Moguce da je ovo sve igra amerikanaca, ali je ocigledno da ga djelovanje Dritana Abaozovica na javnoj sceni do sada najvise pogodilo. Prozapadna opozcija je jedina koja moze smjeniti DPS, ostali samo mogu usporiti taj proces.
Objektivni

15. 02. 2019 - 03:15

Ako si ti Rale čitav grom me gadjao . URA koja nema 1-2% u vrh glave ! Ko zna sra si ti gledao. Mora da si gledao Nacisto sa ostrašćenim Komnenicem i komad gorom Uljarevickom .
FreeMontenegro

15. 02. 2019 - 11:39

...ja mislim da je ovaj rajko m ustvari dritanga.....
Objektivni

15. 02. 2019 - 12:40

I ja ...
Milena

15. 02. 2019 - 00:57

Ovo je kao na kladionici. Đukanović je igrao rizično, ali je uspio u onome što je naumio: da predstavi Kneževića u ,,punom svijetlu" kao gubitnika koji se služi svim i svačim. A novinari, kako koji...
GNK

15. 02. 2019 - 05:16

A na koga mislite tacno kad kazete novinar? Ne mislite valjda da je Drobac novinar? !
anonimni

15. 02. 2019 - 03:25

Za Gospodina Mila Dukanovica, presjednika Crne Gore, malo je recidobar politicar. On jezapravoodlican drzavnik koga bi pozelio svaki narod , prema tome Crnogorski narod je bio veoma mudar kad je glasao za njega. Nema boljeg Crna Gora. Divim se njegovom strpljenju a prije svega njegovoj vrlini da saslusa i uvazi svog sagovornika pa makar to bio i neki trecerazredni ili nerazredni Dusko. Mislim da bi Crna Gora trebala da uvede licence za novinarsku profesiju, jer ovo nepostovanje , prije svega institucija drzave a zatim licnosti , je u najmanju ruku nevaspitano i ne bi trebalo da se javno prikazuje
GROMADA

15. 02. 2019 - 05:07

Gospodin Djukanovic, je prihvatio da učestvuje u TV emisiji čije teme su bljuvotine Duska Knezevica i kompanije, a ne državničkih poslova kojima je Crnu Goru doveo na nivo prepoznatljivosti u cijelom svijetu. Zlonamjernost većeg djela novinara i “ mržnja” koju su sijali u toku čitave emisije nije im pomogla da ostvare cilj degradacije velikog državnika Mila Djukanovica. Sto vise protivnika i sto vise odvratnih ciljeva, to je Pre$ednik Crne Gore sve veća i nedostiznija GROMADA.
nikola

15. 02. 2019 - 06:39

Interesanto uvjek je neko drugi kriv kada izbije neka afera.Pod hitno se proglase drzavnim neprijateljima koji hoce da ruse CG i njihovo postenje......ZALOSNO I SMJESNO presjednice .....sve si nizi pogotovo posle ovog intervjua
znoj

15. 02. 2019 - 08:09

Ima li neki kompromitujuci video ili ne tek cemo da vidimo,ali u svakom slucaju predsjednik je ili kako ga od miloste zove jedan dio njegovih slugu i podanika go.Mucno je vise ovo gledati,ono znojenje prije mjesec,sinocjne vrcenje na onoj stolici kao dasjedi na srafu.Konsolidovao se malo zajedno sa svojim stabom za propagandu i sa novinarima maserima lise Markovica ,vodio sinoc monolog,dok ga ovaj jedan nije zagrcnuo.Sinoc je predsjednik DPS/a,izasao iz jednomjesecne agonije da uz pomoc da nesto kaze da se odbrani,nije mu to poslo za rukom kod svakog normalnog jos je vise potonuo.Na zalost oni koji ga drze tu gdje je jos ce ga drzati jer boljeg od njega da im zavrsava poslove nemaju.
FreeMontenegro

15. 02. 2019 - 11:37

...mi nismo onda gledali istu emisiju onda......lomi je bio odlican, moram priznat, iako za njega nikad nisam glasa jer sam stari liberal.......a zbog mini lidera kojima se ti klanjas, ozbiljno razmisljam da glasam za njega po prvi put
MIDO S. PG

15. 02. 2019 - 12:45

Dobro stara gardo, stari liberalu, ako ti je za vjerovati jer kad bi te Slavko cuo dzigerice bi mu se okrenule. Ja za razliku od tebe llidera nemam trudim se evo sesta mi je decenija da nosim svoju glavu na ramena bez povodca daleko bilo, niti se klanjam niti cu to sebi dozvoliti dok jos mogu da hodam. Vidim tepas gospodaru onako prisno Lomi, i kazes mada si ga glasao i dok si liberal tobos bio da ces ga ovaj put prvi put glasati, a ma neka. Nece se jos nazalost kontati ni tvoj ni moj glas, sve dok o tome odlucuju drugi,i on ce biti jos tu bez stida i obraza kao uostalom i oni koji ga slede.
FreeMontenegro

15. 02. 2019 - 13:51

...dragi moj mido (evo i tebe svojatam ka lomija) ocigledno nisi shvatio sto napisah pa ti savjetujem procitaj ponovo... a teroriste,izdajnici i mrzitelji Crne Gore mi sigurno nece sjedjet u parlament...a ti osjecam da se ipak priklanjas jednoj grupaciji mini lidera (nemas jednoga koji te vodi na povodac no vise njih) jer ti je retorika slicna njihovoj tako da ti se rasta pravdat ...i jos da dodam, shati perovicu se dzigerice ne prevrcu oko mojih izbora, u krvnom smo srodstvu i upoznat je sa mojim rezonovanjem BTW ;)
morlak

15. 02. 2019 - 09:21

bljak!!! Slavko Perovic je bio u pravu, drzava i demokratija zajedno.... Vezali smo nacionalnu politiku, sveta indetitetska pitanja, crkvu itd., za jednu, blago receno, kontroveznu licnost i nemoralne poltrone koji je okruzuju i evo koji je rezultat. Posle jedne bezvezne afere, "zaboravi se" i crkva i komiti i bozicni ustanak...... Ono najgore od svega je to sto je afera atlas ili koverat ili kako je vec zovu, samo kap u moru afera koje vrebaju ispod povrsine i samo cekaju da isplivaju... Zivi bili pa vidjeli!!!!!!
Freeman

15. 02. 2019 - 09:57

Sačekaćemo još malo da vidimo ima li Vas na snimcima,kako je to najavio g. Knežević .
FreeMontenegro

15. 02. 2019 - 10:57

..nema ga na snimcima slobodnjace.....sve sto di kej kaze i laze je REKLA KAZALA
MARA

15. 02. 2019 - 14:13

DAVNO JE REČENO:NIJE VAŽNO ŠTA KAŽE_NEGO KO KAŽE!A KAŽE KLASIČNA TRAČARA.DODUŠE,TRAČARA,KOJOJ JE OMOGUĆENO DA LJUDE OSTAVLJA BEZ PLATA,BEZ POSLA A BUDŽET BEZ PRIHODA.E,TOM SE TRAČAROM TREBA DOBRO I OZBILJNO POZABAVITI.NE TRAČEVIMA,NEGO ONIM ŠTO JE UZ TRAČ RADIO.
srecan put

15. 02. 2019 - 14:23

Ide li Milo ovo na mihensku koferenciju ili da trazi Dulence. Tamo ce oni zajedno popit kafu a vi se samo nervirajte.
Penzionerka

15. 02. 2019 - 14:29

Sve obecavaju bice bolje, da podrzimo da se rade hidrocentrale imace struje dosta, bice jeftinija a oni povecase penzije 2 posto a struju odmah 2 i nesto posto, ne dadose nam makar jednu penziju da primimo sa ovim povecanjem od 20 posto. No to je tako siti nikad nije gladnome vjerovao, Ni Knezevic ni Milo ne znaju sto je bijeda, da im dam moju penziju da vide kako se zivi.
Djuradj

15. 02. 2019 - 15:03

...sta bi tek Nikola Markovic radio da mu se moze vise, onakva nekultura i agresivnost u trazenju odgovora"DA ili NE"...pa Nikola da te neko pita: znaju li ti kuci da si peder???? ne bi mogao da odgovoris da DA - NE...to su trik pitanja, to su ponizavajuci odgovori...sto god kazes sebi stetis...
Danilovgrad

16. 07. 2019 - 17:36

Vala se ne zna sto bi ovi cinjeli da nema Mila.A o cemu se radi pitajte DF Danilovgrada i sve ce bit jasno-dole Crnogorci,dole Crna Gora to je sastavni dio vase izdaje i vasih zivota.Vazda ste izdavali i vazda ce te izdavat-ALI VISE NECE MOCI gotovo je
Novi komentar