Povodom informacije da je privedena trudnica izgubila bebu

Policija:Žalimo zbog zdravstvenih komplikacija kod jedne osobe

Barska policija saopštila je da im je žao ukoliko je trudnica koja je jutos bila privedena izgubila bebu.
Objavljeno: 15. 02. 2019 - 16:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

"S obzirom da smo posredno saznali da je došlo do zdravstvenih komplikacija kod jednog lica izražavamo žaljenje ukoliko je to zaista tačno", navodi se u saopštenju.

Prema pisanjima medija, trudnica I.M. (34) koja je protestovala, pa privedena - izgubila je bebu.

Na Fejsbuk stranici „Zaustavimo gradnju vrtića u dvorištu Gimnazije/Ekonomske“, objavljen je video-snimak privođenja demonstranata, na kojem se vidi da jedna aktivistkinja traži od policije da je ostave na miru jer je, kako tvrdi, trudna.

Naime, službenici CB Bar su jutros prilikom pružanja asistencije „LD Gradnja“ d.o.o. Nikšić, priveli pet građana, među kojima je bila i ženska osoba, koji su svi pružali aktivan fizički otpor i sprječavali ulazak radnih mašina na gradilište. Na insistiranje službenika policije, izvršen je ljekarski pregled pomenute ženske osobe, s obzirom na činjenicu da se izjasnila da je u drugom stanju. Tom prilikom nijesu konstatovane povrede.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

Uprava policije će preduzeti sve mjere na utvrđivanju eventualne odgovornosti policijskih službenika, a spisi predmeti će biti upućeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na upoznavanje-stoji u saopštenju koje smo dobili.

Komentari: 0

Novi komentar