Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Brata prebio motikom i slomio mu lobanju

Policija u Kladovu lišila je slobode Boru M. (46), koji je, sa više udaraca motikom u glavu, pokušao da ubije svog dvije godine mlađeg brata Stevu M.
Objavljeno: 16. 02. 2019 - 09:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Steva i Bora su se sporečkali u porodičnoj kući u kladovskom selu Grabovica – priča nam izvor upoznat sa slučajem. – Mlađi brat je kazao da ne želi da se više raspravlja i izašao je u dvorište. Međutim, Bora je potrčao za njim. Usput je dohvatio motiku i njome počeo Stevu da udara po glavi.

Stevine jauke su čule komšije, koje su stigle na vrijeme da Boru, koji je potpuno bio izgubio kontrolu nad sobom, otrgnu od mlađeg brata.

-Kada su odvukli Boru, vidjeli su da njegov mlađi brat leži u dvorištu sa ranama na glavi– dodaje naš sagovornik. – Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, čije su ekipe ubrzo stigle na lice mjesta.

U Kladovu su ljekari samo mogli da Stevi pruže prvu pomoć, poslije čega su ga odmah uputili u Opštu bolnicu u Boru.

-Pacijent je bio u teškom stanju, jer je imao višestruki prelom lobanje– rekao nam je dr Siniša Srbulović, načelnik Odjeljenja neurohirurgije Opšte bolnice u Boru. – On je odmah operisan i sada je van životne opasnosti. Međutim, njegovo stanje je ozbiljno i on se i dalje prati.

Boru M. je policija, uz prijavu za pokušaj ubistva, lišila slobode. On je priznao da je udario brata motikom, ali je negirao da je pokušao da ga ubije. Njemu je, potom, određen jednomjesečni pritvor.
 

Komentari: 0

Novi komentar