Premijer Marković otvorio Ski centar Kolašin 1600

Riječi i obećanja kad je u pitanju razvoj pretvaramo u djela

Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je danas na svečanom otvaranju Ski centru Kolašin 1600 da će ovaj projekat i kao i ostalo što Vlada radi  kada  je u pitanju zimski turizam i skijaški  centri biti snažan podsticaj za dalji razvoj sjevera i njegov ukupni progres.
Objavljeno: 16. 02. 2019 - 13:49 Promjenite veličinu teksta: A A A
Rijeci i obecanja kad je u pitanju razvoj pretvaramo u djela
Foto: FOS media

„Evo danas svjedočimo realizaciji razvojne vizije sjevera i cijele zemlje, rekao bih i više od toga. Danas svjedočimo da riječi i obećanja  i planove koje imamo kad je u pitanju razvoj pretvaramo u djela. Otvaranjem Skijališta 1600 ustvari ulazimo u poslednju fazu završetka  kolašinskog skijaškog rizorta, koji ce biti podstrek ne samo za Kolašin, nego za sjever u cjelini. Vjerujem da ce ovaj projekat i ono sto radimo kada  je u pitanju zimski turizam i skijaški  centri na Bjelasici, na prostoru Opštine Mojkovac, na prostoru Opštine  Bijelo Polje i Berane biti snažan podsticaj za dalji razvoj sjevera i njegov ukupni progres“, rekao je premijer.

On je izrazio uvjerenje da će ove investicije biti podsticajne za pokreranje biznisa u drugim sektorima.

„Prije svega u poljoprivredi, u prehrambenoj industriji, u razvoju malih i srednjih preduzeća različitih djelatnosti, a to će sve siguran sam podstaći otvaranje ogromnog broja novih radnih mjesta, novih prilika za mlade ljude, vjerujem dobre zarade i sveukupan veći standard gradjana  u Crnoj Gori“, naglasio je Marković.

Izražavajući zadovoljstvo uspješno realizovanom investicijom, premijer je podvukao da je zaista danas i zadovoljan i ponosan. 

"Zadovoljan zbog toga što vidimo da Crna Gora ima sposobnosti i mogućnosti da se razvija i da se u Crnoj Gori bolje živi nego što se živi danas; da danas u Crnoj Gori imamo ljude koji su sposobni i posvećeni da realizuju ovakve projekte i naravno da svi zajedno doprinosimo razvoju Crne Gore u cjelini i naravno, što je najvažnije, kvalitetu života njenih građana“, kazao je Marković.
 

 

Komentari: 1

21 maj

16. 02. 2019 - 16:32

Bravo za DU§KA MARKOVIĆA , ipak je obečanja sproveo u djela i pokazao ozbiljnost prema svim u CG, ova me SKY STAZA podsjeca na ovu našu u Rožaje sto je min HUSOVIĆ otvorijo i zatvorijo u svoje korice ,,KNJIGE PODSJETNICE,,
Novi komentar