Kabinet Đukanovića: Markovićevo reagovanje flagrantno podmetanje neistine

Današnje reagovanje urednika dnevnog lista ,,Dan" Nikole Markovića još jedan je u nizu neuspjelih pokušaja flagrantnog podmetanja neistine, saopštili su iz Kabineta predsjednika Crne Gore.
Objavljeno: 16. 02. 2019 - 18:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Reagovanje prenosimo integralno.

"Da je današnje reagovanje urednika dnevnog lista ,,Dan" Nikole Markovića još jedan u nizu neuspjelih pokušaja flagrantnog podmetanja neistine, u već viđenom maniru plasiranja novih falsifikata svog nekredibilnog izvora, najbolje i najjasnije potvrđuje činjenica da se ovaj urednik poziva na Zakon o konfliktu interesa, ali umjesto člana 20 tog zakona, tendenciozno i manipulatorski navodi sadržinu člana 20 Zakona o sprječavanju sukoba interesa iz 2009. godine, koji se ni na koji način ne može retroaktivno primjenjivati.

Nažalost, ili svjesno krivotvori ono što je očigledno ili ne umije da napravi potrebnu razliku, koja se lako spoznaje prostim čitanjem i upoređivanjem dostupnih tekstova pomenuta dva zakonska propisa.

Na osnovu navedenog, može se zaključiti da se radi o još jednoj bezvrijednoj i malicioznoj političkoj-pravnoj mahinaciji kojom se neskriveno pokušava, po ko zna koji put, obmanuti crnogorska javnost i diskreditovati ličnost Predsjednika Crne Gore. Zato je svaka dalja polemika na ovu temu izlišna."

Komentari: 7

Sveti duh

16. 02. 2019 - 19:17

Mislim da više neću gledati onu emisiju. Emisija je degradirana odnosom onog Vanjinog muža prema gospodinu Đukanoviću. Treba držati nivo i zamijeniti ga ako on ne može bez najprizemnijih podmetačina. Neka se Vanjin muž preseli u politiku pa se čoče i oproba na izborima, neka vidi svoj nivo. A nas gledaoce neka poštedi svoje pojave. Nema potrebe da ga gledmo na TV-u, nije taj vid novinarstva za njega, nijesu ni drugi vidovi ali ga barem ne gledamo
Tara

16. 02. 2019 - 19:21

Markoviciz DAN-a i njegova zena iz Mansa trebaju da krivicno odgovaraju zbog namjerne manipulacije i lazi ! Fukarastina!
Citalac

16. 02. 2019 - 21:17

Markovic je obicna seljacina. On je prije svega nevaspitan a onda nepiismen. Alimkada ga covjek slusa za pita se koja je razlika izmedju novinara i pandurskog isljednika?
Vanja

16. 02. 2019 - 21:18

Da li je bračni par:"gospodin"Calovic i "gospodja" Markovic,izmirio dugovanja prema radniku koji je izvodio radove u njihovom stanu?.Sramota da oni komentarišu bilo koga a kamo li predsjednika CG.
bobo

16. 02. 2019 - 21:51

To je onaj bračni par što je dobijo batine od majstora što ga nijesu platili za svoj rad.
priganica

17. 02. 2019 - 00:49

Ko je ovo sastavljao hahah
milo radus

18. 02. 2019 - 15:07

Zet MANS-a je nevin, kao i Gazdarica, a svi ostali - krivi!
Novi komentar