Saopšteno iz Uprave policije

Beranac pokušao da ubije druga sa kojim je bio u kafiću

Policija je uhapsila Beranca S.K. (32), osumnjičenog da je pokušao da ubije druga sa kojim je bio u kafiću N.B.
Objavljeno: 17. 02. 2019 - 12:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Naime, N.B. i S.K. su bili zajedno u društvu u ugostiteljskom objektu „Trepča“ u selu Trepča – Opština Andrijevica, kada je oko 05,20 časova došlo do upotrebe vatrenog oružja na način što je S.K. ispalio jedan hitac iz pištolja u pravcu N.B. koji je ovo lice pogodio u predjelu grudnog koša“, saopšteno je iz Uprave policije.

S.K. se potom udaljio sa lica mjesta. N.B. je zadobio tešku tjelesnu povredu i transportovan je u Opštu bolnicu u Beranama.

Policijski službenici su odmah po prijavi događaja preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti i, nakon pola sata od prijave događaja, u Beranama su pronašli i lišili slobode S.K.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Policijski službenici su uzeli izjave od više lica koja su bila prisutna na licu mjesta – u UO „Trepča“ u Andrijevici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj tokom koje su pronađeni i izuzeti tragovi koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

Izvršen je pretres porodične kuće S.K. kojim je pronađen pištolj „CZ“ cal. 7,62 mm u legalnom vlasništvu srodnika S.K. Pištolj je oduzet i biće upućen u Forenzički centar na vještačenje.

S.K. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u VDT u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Komentari: 0

Novi komentar