Zamjena stare stolarije

Prijestonica Cetinje i partneri obezbijedili donaciju JPU „Zagorka Ivanović“

Prijestonica Cetinje, u saradnji sa partnerima iz privrede, obezbijedila je donaciju Javnoj predškolskoj ustanovi „Zagorka Ivanović“ sa Cetinja za zamjenu 30 godina stare stolarije u kuhinji, trpezariji i u kotlarnici vrtića u Jabučkoj ulici.
Objavljeno: 18. 02. 2019 - 13:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Zadovoljstvo mi je što su se još ljetos partneri i prijatelji Prijestonice odazvali našem pozivu da obezbijedimo sredstva i zajedničkim snagama doprinesemo da naši mališani borave u ljepšem i sigurnijem ambijentu. Zamijenjeni su prozori u trpezariji, kuhinji i kotlatnici stari više od 30 godina. Djeca su naše najveće bogatstvo, a naše aktivnosti usmjerene na poboljšanje njihovog položaja“, poručio je gradonačelnik Kašćelan.

On je kazao da su, osim Prijestonice, novac za zamjenu stolarije obezbijedile kompanije Elektroprivreda Crne Gore, CEDIS i Montenegro bonus. Prijestonica Cetinje obezbijedila je i grijno tijelo za vrtić na Rijeci Crnojevića.

Novčanu podršku Prijestonici pružila je i kompanija M:tel, čiji je direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Milivoje Cerović uručio direktorici vrtića Senki Vuksanović i dva televizora, uz želje da djeca nauče korisne stvari i spremno dočekaju polazak u školu.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da pomognemo mališanima ovog cetinjskog vrtića. Trudićemo se da, kao društveno odgovorna kompanija, nastavlimo da dajemo doprinos zdravom razvoju djece predškolskog uzrasta i omogućimo im zabavan boravak u vrtiću”, istakao je Cerović.

Direktorica vrtića Senka Vuksanović zahvalila se gradonačelniku Kašćelanu na podršci koju lokalna uprava u kontinuitetu pruža JPU „Zagorka Ivanović”, koja je u subotu, 16. februara, obilježila 116 godina postojanja.

„Zahvaljujući donaciji Prijestonice Cetinje i kompanijama koje su nam pomogle na inicijativu gradonačelnika Kašćelana, dobili smo nove prozore koji nijesu zamijenjeni od kada je objekat otvoren. Takođe, uz pomoć Prijestonice riješili smo problem grijanja u vrtiću na Rijeci Crnojevića”, kazala je Vuksanović.

Ona je gradonačelniku Kašćelanu i Ceroviću uručila zahvalnice za doprinos poboljšanju uslova za boravak djece u JPU „Zagorka Ivanović”.

Podsjećamo, Prijestonica Cetinje je u maju prošle godine JPU „Zagorka Ivanović“ donirala sprave za dječje igralište, čime je postojeći mobilijar upotpunjen na zadovoljstvo djece i radnika te ustanove.
 

Komentari: 0

Novi komentar