Incident u Urgentnom bloku

Uhapšen osumnjičeni za napad na doktora

Policija je uhapsila osumnjičene za napad na ljekara na radnom mjestu Urgentnom bloku.Objavljeno: 18. 02. 2019 - 15:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dežurna služba CB Podgorica je juče oko 20 sati, obaviještena od strane osoblja Urgentnog bloka da je pacijent fizički nasrnuo na dežurnog ljekara hiruške ambulante u Kliničkom centru“, kazali su iz policije.

Na lice mjesta su odmah po pozivu došli službenici Centra bezbjednosti Podgorica kojima je ljekar D.P. izjavio da je prethodno fizički napadnut od strane J.B. kojem se u tom trenutku ukazivala medicinska pomoć.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji se izjasnio da u radnjama J.B. nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Nakon ukazane medicinske pomoći ljekar D.P. podnio je prijavu Centru bezbjednosti Podgorica protiv pacijenta J.B, nakon čega je policija lišila slobode J.B.

Službenici CB Podgorica će Sudu za prekršaje podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv J.B. zbog počinjenih prekršaja iz čl. 7 st. 1 – drsko ponašanje  i čl. 10 st. 2 – fizički napad  iz Zakona o javnom redu i miru.

 

Komentari: 3

Matrax

18. 02. 2019 - 17:22

Eto slike rada novinara, policije, ljekarskog osoblja! Centralna Afrika je mila majka u odnosu na Crnu Goru, Svima im je kriv J.B.! Svi novinari, policajci, ljekari su na nogama protiv teroriste, ozloglašenog državnog neprijatelja J.B. koji je najvjerovatnije bio pripadnik Isila.
Bruka

18. 02. 2019 - 17:33

Eto do čega su se doveli doktori da ih biju po kuća. Još jedan dokaz da moraju dobiti status službenog lica, pa po tom osnovu neka probaju da ih biju. Ako ovako nastavimo Crnogorci će se vratiti u krilo vračarama i nadriljekarima, jer će svaki pametni doktor napuštiti zemlju u kojoj ga ne poštuje ni država ni građanin. Bruka!
Svedok

19. 02. 2019 - 15:10

Gospodo i sveukupna javnosti, Da li je neko od Vas cekao ispred pomenute ambulante na pregled i POMOC?! Prolaze sestre i doktori kao da nikog nema. Trudni, bolesni, stari ili nemocni Vas NEMA za njih ne postojite! A kad docekate svoj zamisljeni red, onda po nalaze, pa opet cekanje do padanja u nesvijest! Ja bih i zivotinji bila samilosnija gospodo! Onaj ko ceka pomoc nije kriv sto je bolestan a sto su njima plate nikakve! Da vatrogasac ne ugasi pozar brzo zbog male plate ne moze da se desi, a dr da pusti ljude da lipsu cekajuci to OCIGLEDNO moze. Osudjujem svako nasilje! A hoce li neko da pita zasto je taj nesretnik to uradio? Ocigledno ne!
Novi komentar