„Rađe bi bio s trojkom iz Zete, ali mu nije moglo biti“

Pešić: Abazović kao statista izigrava građanina na protestima

Dritan Abazović, kodno ime 1,23, dobio je novu ulogu od medijsko političkih mentora. Njegova turbulentna politička karijera je zaista unikatna, ocijenio je predsjednik Savjeta mladih DPS-a Nikola Pešić.
Objavljeno: 18. 02. 2019 - 16:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Nakon što je nekako uspio da se izvuče iz zagrljaja Milića, Danilovića i Lekića, vrlo brzo mu je pošlo za rukom da rasturi samozvanu građansku opoziciju i ponizi Krivokapića. Onda se bacio u zagrljaj Bečiću, pa su zajedno krenuli da opstruiraju opozicionog predsjedničkog kandidata. Na kraju, poslije snimanja propagandnog filma s Bečićem u Briselu, i čuvene diplomatske misije na Tajvanu, sad kao statista na protestima izigrava građanina. Poveo ga je Bečić u Brisel, bio je- rečeno njegovim jezikom - kao sponzoruša na Tajvanu, ali nikako nije mogao dospjeti do Zete. Kolo su otuda poveli Bečić, Lekić i kvaziustavni liderčić partije s nižim postotkom od Dritanove, a on je s nezadovoljnim majkama, grupom iz Bara i liderima opozicije koji su se krili od kamera, igrao duplu ulogu na protestu u subotu – partijskog lidera i istovremeno građanina. Rađe bi on bio s trojkom iz Zete, ali mu nije moglo biti“, naveo je Pešić u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika

Kako je dodao, dok pričom o Skenderbegovom srpskom porijeklu namiguje DF-u ne bi li se opet neđe udomio, zadovoljio se tom pozicijom koju mu je dodijelio medijski koncern, čiji je produkt. 

„Od Bečića ostavljenom Dritanu sad ne preostaje ništa drugo nego da se nevaspitanim doskočicama dokazuje svojim osnivačima i političkim starateljima, ne bi li ga nekome uvalili. Prije će biti da će ga na kraju odbaciti, kao što su to uradili s mnogim već zaboravljenim pulenima“, zaključio je Pešić. 
 

Komentari: 7

Ne, kao statista

18. 02. 2019 - 16:55

Ne, kao statista, no samo kao cirkuski(cirkuzanerski) klovn. Đoko Orlandić
Realnost

18. 02. 2019 - 17:43

Ovo je realnost i stvarnost Crne Gore. Predsjednik mladih DPS-a, koji ustvari nije mlad, nego ga je već "pregazilo vrijeme", a on ostao neostvaren, pokušava da drži lekcije čovjeku koji je otprilike njegovih godina već doktorirao, koji je bio student generacije i koji je jedan od najpopularnijih lidera u Crnoj Gori. Pešiću, ličiš na partizana koji je 1945.godine prešao na neprijateljsku stranu. Zar ne vidiš čovječe da tvoji stariji drugari i po godinam i funkcijama, ne čujaju se živi. Ostao si ti i još da se javi onaj iz Bara što je osuđen za plagiranje magistarskog. A što se tiče Abazovića, on vas svrbi mnogo, zato što je prvi jasno i glasno iznio stav da protesti moraju biti građanski, bez učešća opozicije u njihovom vođenju. I, tap - preko 10.000 u Podgorici. U subotu - 20.000 i tako redom.
Fahro

18. 02. 2019 - 17:52

E vala si mu reka svaka cast.Ali nemas kome,ni njemu ni ovima sto je bio snjima. Sve gori od goreg da bog sacuva!
Mlad je, šteta

18. 02. 2019 - 19:54

Mnogo je cirkusanata, kako u politici, tako i u ovim komentarima. Abazovic je klovn u politici. To sto je doktorirao očigledno nezna primjeniti u onome čime se bez uspjeha bavi. Na njegovu žalost ne shva, nego sve vise “zatvorenih” očiju udara u zidove. Mlad je, šteta.
Ne zalijeći se, momče

18. 02. 2019 - 23:52

Mladi depeesovče, Abazović je ličnost iznad tvog nivoa. Ako imaš potrebu da kritikuješ ne zanosi se, nadji sebi ravnog,
Pajasen

19. 02. 2019 - 06:22

Inace je u DPSu naredjeno da se krene u totalan napad na opozicuju strategojom napad je najbolja odbrana jer oni znaju da ako stanu sa napadima blizi im se vjecni kraj.
TEMSI

19. 02. 2019 - 14:28

E moj Pešiću! Ako neko ima 1,23% podrške zašto ga ne ostaviš na miru, nego ga nipodaštavaš? Zar se tvoja partija plaši od miševa ili se i od njih pribojavate. Vi ste u neprestalnom strahu od malih opozicionih stranaka i svakodnevno se obrušavate na njih. Gledate na svaki način da slučajno ne ojačaju i zauzmu vaše pozicije! Strah, pusti strah!!!
Novi komentar