Opštoj bolnici "Blažo Orlandić" (VIDEO)

Udruženje privrednika Bara doniralo aparat za gastroskopiju i kolonoskopiju

Udruženje privrednika Bara doniralo je Opštoj bolnici "Blažo Orlandić" aparat za gastroskopiju i kolonoskopiju. 
Objavljeno: 18. 02. 2019 - 19:30 Promjenite veličinu teksta: A A A
Udruzenje privrednika Bara doniralo aparat za gastroskopiju i kolonoskopiju
Infobiro Montenegro

Predsjednik Udruženja privrednika Rade Vujačić  je rekao da je aparat za kolonoskopiju i gastroskopiju  falio   Opštoj bolnici, i da su se kao i uvijek odazvali pozivu  prijatelja, doktora Tomanovića, direkotora bolnice.

sbbnsjs

" Ovo nije prva donacija. Samo jedna firma iz Udruženje privrednika je donirala renoviranje porodilišta, renoviranje dijalize, kuhinje, par kancelarija, ali i druge firme dosta pomažu našoj bolnici kao i raznim socijalno ugroženim građanima našeg grada.

bnshs

Takođe, Udruženje je prije nedjelju, dvije dana, napravilo veliku donaciju Ženama velikog srca - Nacionalnoj kuhinji koja pomaže siromašnima. Ovo neće biti naša poslednja donacija" naglasio je Vujačić

nnbsgs

Direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović objasnio je da bolnica već više od 20 godina ima kolonoskopiju i gastroskopiju i da se aparati moraju nakon određenog vremena odnavljati jer se  iz godine u godinu  pojavljuju savremeniji, bezbedniji za pacijente.

bbakjs

Aparat koji je doniran  je jedan od najsavremenijih.

bbakak

"Udruženje privrednika Bara, društveno odgovorni privrednici Bara, osluškuju potrebe bolnice Bar i unazad nekoliko godina učestvuju u opremanju i renoviranju Opšte bolnice Bar. Obnovljeni su interno odjeljenje, dječije odjeljenje, dio hirurgije, dio operacione sale, dio porodilišta donacijama privrednika Bara. Ovog puta su donirali gastroskop i kolonoskop, savremeni aparati marke Olimpus, kazao je dr Tomanović.

 

Komentari: 1

Bravo!

18. 02. 2019 - 20:05

Svaka čast za gdina Vujačića! Nadamo se da će za njegovim primjerom krenuti privrednici po drugim opštinama.
Novi komentar