Reagovanje na nastup GST-a na TV Prva

DF: Naša politička meta je Milo Đukanović, Katniću nećemo ništa

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić pokazao je još jednom da ne smije da se bavi svojim poslom, da istražuje afere u koje su uključeni ljudi iz vrha režima- Telekom, Limenku, EPCG, pranje prvog miliona, KAP, fabriku oružja i cigara u Mojkovcu, Ramadu, zloupotrebe sa karticama, pranje novca za DPS, kupovinu raznih lokacija po primorju, i da pored svih dokaza za ta brojna krivična djela ne smije da procesuira i uhapsi Mila Đukanovića, njegove kolege iz partije i koalicije, ostale pripadnike Prve familije i njihove partnera iz organizovanog kriminala, saopšteno je iz Demokratskog fronta.
Objavljeno: 19. 02. 2019 - 11:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Umjesto toga, kod njega preovladavaju frustracije, kompleksi, čudna stanja o kojima treba da progovore neke druge ustanove, i tada skreće pažnju na DF, lažni državni udar, ruske specijalce na Zlatiboru, nepostojećih 15 miliona dolara,vrijeđa majke, protestante...A negdje se zagubio i VDT Ivica Stanković, čije ćutanje na opšti haos i kriminal koji u Crnoj Gori ide iz vrha države, a podržano od GST-a koji je preuzeo sudske ingerencije, pokazuje da je i on dio kriminalne hobotnice. Smiješna je i Katnićeva navodna zabrinutost za žene u sudstvu, kad se zna da je nekima od njih svojevremeno moralo čak biti pojačano obezbjeđenje jer su im bili ugroženi čak i životi od sadašnjeg GST", navodi se u saopštenju DF-a, dostavljenom Portalu Analitika

Kako se dodaje, Demokratski front iskazuje nemjerljivo zadovoljstvo što je čitava crnogorska ali i regionalna javnost imala priliku da vidi kako  je Milo  Đukanović od Milivoja Katnića napravio jednu običnu krpu koju koristi u kriznim situacijama prekomjernog znojenja kad se suoči sa dokazima sopstvenog lopovluka. 

"Potreba Milivoja Katnića da umjesto Mila Đukanovića bude dobrovoljna vreća za udaranje, osim sluganjskog ima i medicinske aspekte koji u kombinaciji sa naglim temperaturnim promjenama SDT-a mogu baciti u trajno stanje delirijuma. Zato mu javno poručujemo da on nije naša politička meta, već njegov šef Milo Đukanović, sa kojim ćemo se onako kako mi znamo raspraviti u Skupštini 21. februara, pod uslovom da ta kukavica bude smogla hrabrosti da se pojavi. Upravo je Đukanović glavni kreator privatne države u kojoj zarobljeno pravosuđe u liku i djelu Milivoja Katnića pokreće montirane političke procese kako bi odbranio tekovine bezočnog pustošenja i lopovluka Prve familije. Zato se pokušaj Milivoja Katnića da se predstavi kao čuvar crnogorske državnosti sinoć pretvorio u mučno nadničarenje za dva brata i sestru koje će mu biti plaćeno na šalteru Prve banke u blizini tužilaštva", stoji u saopštenju. 

Iz DF-a naglašavaju da "čak i najrigidnije pristalice režima više nemaju dilemu da je pravosuđe u Crnoj Gori postalo lavor za pranje prljavog kriminalnog veša Prve familije, i da razni Katnići i Mugoše samo doziraju deterdžent kako bi bezuspješno pokušali izbijeliti crnilo njihovih nepočinstava". 

"Upravo zbog toga i nemamo namjeru da se bavimo batlerima i sobaricama iz crnogorskog pravosuđa, već javno pozivamo njihovog gazdu Mila Đukanovića da dođe u četvrtak u Skupštinu i neka povede sa sobom hobotnicu iz privatnih institucija kako bi ih sve zajedno razbili u paramparčad. A Katniću, koji se vodi logikom i moralom konjokradica, a na drugoj strani želi da se predstavi kao Marko Aurelije, nećemo ništa. Naprotiv, taj denuncijant još iz studentskih dana i udbaška tranja dobiće od DF - a na poklon bijelu košulju sa zakopčavanjem otpozadi, kako bi od promaje sačuvao makar bubrege, kad već nije uspio da sačuva mozak", zaključuje se u saopštenju. 
 

Komentari: 18

20 za sator sa protesta

19. 02. 2019 - 12:02

Gle ove 3 babe kako su se isprsile
Trubaci - bez nota

19. 02. 2019 - 13:54

Fale im jos samo "poljoprivrednik" Radulovic i po mogucstvu Bulatovic i da sve veliko/srblje bude na okupu.
Milutin

19. 02. 2019 - 12:13

To vampiru je jedino sto znate da ptimate plate ada ne radite .Milo vam je nanio mrak na oci i tako ce i ostati vi ste poderani opanci koji nikome vise ne trebaju. Za Mila ste vi tralje.
Niksicanin

19. 02. 2019 - 12:24

O cemu pricaju ovi neljudi?Katnic se isprdao sa vama sinov i vasim novinarima.Cim vam se istina kaze odmah se pogubite kvinslinzi.
ABC

19. 02. 2019 - 12:41

Ma, ne, vasa politicka meta je propalo Dusanovo carstvo...a nas predsjednik vam je velika prepreka na tom putu ... Preko Crne Gore necete moci. Ovaj put sigurno - NE! Evo, nema sto ne radite za svoj prokleti cilj, ali - svi smo mi sa ove strane Milo pa cete .morati i nas da maknete, ali, LAPISOM, nicim drugo! Ove maskare po ulica su vam uzalud, apsolutno...
Tesla

19. 02. 2019 - 13:24

Dobar, hahahhaha.
Rašo

19. 02. 2019 - 12:55

Ne znam ko je vaša meta, ali ste vi najgora politička partija u Crnoj Gori. Vama treba zabraniti rad.
Objektivni

19. 02. 2019 - 13:54

Kakva panika . Rece Katnic sinoc - presuda za otprilike 2 mjesec. Zalba preko ljeta . I na jesen SPUZ . A vrijeme brzo leti . Jedina sansa je da smaknu Djukanovica . Samo ih to spasava apsa . Zato ce biti sve agresivniji . Drzava ih mora dobro motriti . Uzeti pasose i zabraniti izlazak iz zemlje do pravosnaznosti presude .
Tara

19. 02. 2019 - 13:02

Opozicija na celo DF..i Rista Radovica je neonacisticka..koruptna i bezobrazna..Uvijek te ista prica..evo vec 20 godina..duvan..privatna drzava..prva porodica itd..itd..Ovo je borba za unistenje drzave CG!! Ovo se ne moze vise izdrzati..mi crnogorci moramo da spasavamo drzavu i da izadjemo na ulice!
Tara

19. 02. 2019 - 13:05

Mi svi znamo da je gospodin Djukanovic vasa Meta..inace ne bi bio slogen: Mi ili On..znaci i tada ste se spremali za Puc !!!
Učiteljica

19. 02. 2019 - 13:15

Prvo vas da strpa na doživotne robije, pa polako i ostale koji su krivi.
Sibirski pejzazi

19. 02. 2019 - 15:55

Kod voljenog Putina bi ovi i slicni im (koji ne postuju svoju domovinu) zavrsili u Sibir. Odatle ih vise ni djavo ne bi mogao spasiti.
Tesla

19. 02. 2019 - 13:33

Ovu grupaciju svi koji me znaju odje na portalu zovem Braca Dalton.Mada su oni secer u kafi kakvi su ovi na slici. Najveca im je razlika:Klasicna izdaja drzave,politicki promasaj a o osobnom,jludskom dnu da ne i pominjem. Katnic je za vas prosto receno ampicilin ili narodski receno "kristalka". Vidim i vi pa i vas kolega po kriminalu Knezevic dajete slicne izjave,koordinisane i smijesne. Ono sto je sinoc Katnic rekao je vise nego jasno i za nekoga sa dva razreda osnovne. Kome nije ili nece moze da se desi samo u slucaju da je ili preglup ili je kao prvo mrzitelj ove drzave i svega onog normalnog cime se vecina u ponosi.Ja bih samo porucio Katnicu: udri i navali,pozlatile ti se ruke pa makar to bio moj najrodjeniji. Ko bjezi od institucija taj zna zbog cega to radi!!
Odisej

19. 02. 2019 - 14:06

Zasto patriote iz tkz DF ne predloze adekvatni ekonomski program prilagodjen Crnoj Gori i izloze ga preko sredstava javnog informisanja. Posto toga nema, idu "cokulom u lice" da menjaju stanje,koje je van njihovih mogucnosti. Primaju dobre plate u mrskoj im Crnoj Gori,pljujuci pri tome sve ono,sto je svim gradjanima najvaznije -samostalne i od velje/srba poput njih, samostalne drzave Crne Gore.
Ne dajte se prevarit

19. 02. 2019 - 14:43

Ne dajte se prevariti Crnogorci I manjine. Zamislite VLAST sa 70% onih kojine zele drzavu niti Evropu. Zamislite vlast od 70% srpskih nacionalista I rusofila. Ovo nije njihova zemlja ! Kako joj mogu ista dobro donijeti. Pogledajte Vijesti I izjave marka Milacica I DF-ovaca. Ako je SDP zaita crnogorska (?ako?) cini 3% opozicije !!
Mihailo,Bgd

19. 02. 2019 - 15:22

ČELNIKE DF- KAO KURIRE IDEOLOGIJE NEPOSOJEĆE "NEBESKE DRŽAVE",,jednoga dana će crnogorski patriote povesti na Tarpejsku stijenu, tamo, đe je kraj svim plaćenim izdajnicima svoje države i naroda.Do tada treba se, iz razloga mentalne higijene, kloniti ovih zagađivača prostora crnogorskog i imena Ljudskog..
CRNOGORAC

19. 02. 2019 - 15:59

OVO JE ZA SMIJEH KOME OVI MOGU NAUDITI.
vele

20. 02. 2019 - 17:25

Mislim svima nama je sigurno jasno i da ne govorite ,,,sta je vas jedini cilj ,,,nazalost .Mozda bi Presjedniku odgovaralo ma dje bolje nego da se znoji od vas,Sveti Petar je plakao od takvih i njega su optuzili da ih je pokra a on je radio za najvise dobro drzave i naroda,,,, vJerovatno su ostali nslednici tih istih.
Novi komentar