Vlasnik kompanije Ranko Jovović

,,Comp-Comerc": Veliki projekti i u ovoj godini

Kompanija ,,Comp-Comerc" koja će uskoro obilježiti 30 godina uspješnog poslovanja, nosilac je privrednog i turističkog razvoja ne samo Nikšića, već i Crne Gore. Prethodnu godinu obilježilo je intenzivno investiranje u krupne projekte u našem gradu, prvenstveno u Hotelu Onogošt.
Objavljeno: 19. 02. 2019 - 19:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nešto više je od godinu kako je otvoren Mliječni restoran, omiljeno mjesto okupljanja Nikšićana, ali i građana Crne Gore svih generacija.

Zavidne rezultate bilježe kada je u pitanju Logistički centar na Kapinom Polju u koji je uloženo oko pet miliona eura, gdje je sve veća popunjenost. Od aktuelnih projekata ističe se rekonstrukciju sale.

Dobra saradnja sa lokalnom upravom, državnim institucijama kao što su Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Investiciono-razvojni fond, osnova su za uspješno poslovanje. 

Vlasnik kompanije Ranko Jovović smatra da je investiciona klima u našem gradu sve povoljnija, a i za naredni period planiraju realizaciju krupnih projekata.

Kompanija ,,Comp-Comerc" nastaviće i dalje da ulaže u rast i razvoj, a sve u cilju ekonomskog, turističkog i privrednog prosperiteta Nikšića i Crne Gore.
 

Komentari: 0

Novi komentar