Potpisan ugovor između skijališta Crne Gore, Jahorine i skijališta Srbije

Više od 140 miliona biće uloženo u skijališta u naredne četiri godine

Javno preduzeće Skijališta Crne Gore doo , Skijališta Srbije i skijališta na Jahorini potpisali su na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu Ugovor o poslovnoj saradnji. 
Objavljeno: 21. 02. 2019 - 16:22 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ugovor su potpisati direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika i izvršni direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović i Dejan Ljevnajić direktor skijališta Jahorina.

Poptisivanjem ovog ugovora nastavlja se  saradnja između ski centara  i skijališta u Crnog Gori, Srbiji i Jahorine, pa će i tokom ove i naredne sezone vlasnici sezonske ski karte kupljene za ski centre u ova tri centra imati mogućnost tri uzastopna dana besplatnog skijanja u crnogorskim ski centrima  Savin kuk, Kolašin 1600, Kolašin 1450 i Vučje na Kopaoniku, Staroj planini ili Torniku i na Jahorini.

''Danas smo sa kolegama iz Olimpijskog centra Jahorine i JP Skijališta Srbije potpisali ugovor o zajedničkom ski pasu. Dakle, sezonski ski pas ko kupi u Crnoj Gori važiće tri dana na Skijalištima Srbije i Olimpijskom centru Jahorine i obrnuto. Zaista mi je zadovoljstvo da smo to danas uradili. 

U Crnoj Gori aktivno je šest skijališta. Tendencija je ka tome da budemo najkonkurentniji kako u regionu tako i šire. Biće uloženo u infrastrukturu Skijališta u Crnoj Gori više od 140 miliona eura u naredne 4 godine.

Kolašin 1600 je jedan novi ski centar koji je ove sezone otvoren na području opštine Kolašin i to je početak jednog novog projekta i mogu slobodno reći da će biti jedan novi biser crnogorskog turizma'', kazao je Miloš Popović direktor skijališta Crne Gore.

Dejan Ćika, direktor skijališta Srbije kazao je da se ovim potpisivanjem nastavlja uspješna saradnja.

''Ovaj sporazum podrazumijeva da svi vlasnici sezonskih ski pasova, kako u skijalištima Srbije tako i skijališta Crne Gore, mogu skijati tri uzastopna dana u skijalištima Srbije i skijalištima Crne Gore.

Za nas je ova regionalna saradnja veoma važna i smatramo da ona doprinosi kako većem zadovoljstvu korisnika naših usluga jer mogu da koriste usluge i drugih ski centara, tako i da imamo povratnu informaciju da znamo šta je dobro kod nas, šta je bolje kod njih i na taj način da možemo da unaprijedimo naše poslovanje'', kazao je Ćika.

 

Komentari: 0

Novi komentar