Odgođeno suđenje Peroviću zbog napada na Radončića

Suđenje Milu Peroviću, bratu suvlasniku Vijesti Miodragu Peroviću, zbog napada na novinara i publicistu Šekija Radončića, odgođeno je sinoć u Sudu za prekršaje u Podgorici, jer se okrivljeni nije pojavio.
Objavljeno: 22. 02. 2019 - 11:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je objasnio njegov advokat Branislav Lutovac, Perović nije uredno dobio poziv.

Perović je okrivljen zbog toga što je 15. novembra prošle godine u tržnom centru Delta city napao Radončića, a na prethodnom ročištu je o tome napadu u sudnici prikazan i snimak sa nadzornih kamera.

Na tom snimku se vidi da se okrivljeni Perović zaustavlja ispred vrata jednog butika, u kojem je primijetio leđima okrenutog Radončića, dok je za kasom plaćao račun. Tu se zadržao 30 sekundi, kako su zabilježile kamere, a Radončić izjavio da mu je tom priliko dobacivao i vrijeđao ga.

Nakon izlaska Radončića iz butika, kako su posvjedočili on i njegova supruga, Perović mu je uputio najodvratnije šovinističke prijetnje, šovinistički ga vrijeđajući ga na nacionalnoj osnovi.

Potom se Perović udaljio, ali nakon nekoliki sekundi ušao u butik i Radončiću prijetio da će ga odvojiti od života, jer napada na njegovog brata Miodraga Perovića i za njega piše svašta.

Radončić je tokom suđenja izjavio da je Perović samo izvršilac tog krivičnog djela, a Miodrag Perović naručilac.

Nastavak suđenja je zakazan za 11. mart.

Komentari: 1

Tara

22. 02. 2019 - 13:56

Ja ne shvacam Sud da nezna jel urucen poziv ili ne? Oni moraju da imaju posebne cinovnike ,da bi Sud..prije zakazivanja znao jel poziv urucen..Ovo je stvarno gubljenje vremena! Uostalom..Radoncic je posten i divan covjek..pravda za g.Radoncica !
Novi komentar