Policija rješila četiri slučaja krađe

Podgorica: Provalnik ukrao dva bojlera iz firme

Policija je u Podgorici rasvijetlila pet krivičnih djele krađa i jedno krivično djelo teška krađa.
Objavljeno: 22. 02. 2019 - 14:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

Policijaci su postupajući po prijavi I.P. iz Hrvatske da mu je, 29. januara 2019. godine, ukraden automobil marke „BMW X-5“, 06. februara pronašli vozilo u naselju Gornji Kokoti. Tokom vršenja uviđaja, iz vozila i sa lica mjesta izuzeti su tragovi koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja, a vozilo je vraćeno vlasniku.

Podgorička policija uhapsila je N.R. iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu M.P. On je, sumnja se, otuđio automobil marke „Peugeot 106“. Policija je istog dana primjetila otuđeno vozilo i zaustavila ga. Vozilom je upravljao N.J. dok se na mjestu suvozača nalazio N.R. Vozilo je vraćeno vlasniku.

Slobode je lišen i N.P. (18) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio dva krivična djela krađa. On je jedno krivično djelo počinio na način što je, kako se sumnja, sa parking prostora otuđio vozilo, dok je drugo djelo počinio na štetu maloljetnog lica kojom prilikom mu je ukrao mobilni telefon i 20 eura. Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku, dok je osumnjičeni ukradeni mobilni telefon prodao.

Osim toga, podgorička policija je rasvijetlila i tešku krađu koja je počinjena na štetu firme „Euro – Zox“ i tom prilikom su lišili slobode D.R. (38) iz Podgorice. On je, sumnja se, podesnim sredstvom otvorio ulazna vrata, ušao u unutrašnjost objekta i otuđio dva nova bojlera.

Komentari: 0

Novi komentar