Kaja Ostojić otkrila sve detalje večere sa Džoni Depom

Pjevačica Kaja Ostojić imala je priliku da upozna jednog od najpoželjnijih glumaca i da sa njim provede nekoliko sati u prijatnom razgovoru. Ona sada otkriva kakav je zaista Džoni Dep.
Objavljeno: 22. 02. 2019 - 15:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kaja Ostojić je prije nekoliko dana došla u Beograd zbog poslovnih obaveza koje ima, a ovu posjetu je iskoristila i da se vidi sa glumcem Džonijem Depom, koji boravi u Srbiji zbog snimanja filma “Minamata”. Kaja je imala priliku da sa njim ode na večeru u jedan poznati beogradski restoran i da nekoliko sati razgovaraju o različitim temama, piše “Blic”.

Kaja otkriva šta je pričala sa glumcem.

– Bili smo zajedno na večeri. Divan je i veoma duhovit. Tokom večere pričali smo o raznim stvarima, mnogo smo pričali i o mom suprugu koji je veliki njegov fan, onda smo se slikali zajedno i poslala sam mu fotografiju – kaže kroz osmijeh lijepa pjevačica koja priznaje da njen suprug Džunior Džek nije bio ljubomoran što je ona u društvu Džonija Depa, već ih je sve pozdravio.

Kaja objašnjava i kakav je zaista Dep:

– Ne možete ni da zamislite koliko je normalan čovek, pristojan, ali sa određenom dozom šarma. Da ga sretnete na ulici, ne biste pomislili da je to on koliko je normalna osoba.

Pored priče o njenom suprugu Džunioru Džeku, Kaja je sa Depom pretresla i druge teme, a onda mu je dala savet koji će iskoristiti tokom boravka u Srbiji.

– Objasnila sam mu koja su mjesta najbolja u Beogradu kako bi mogao da ih poseti, otkrila sam mu neke stvari o našoj zemlji koje do sada nije imao prilike da čuje – kaže pjevačica i otkriva šta joj je rekao glumac.

– Rekao mi je da do sada nije bio ni u jednom gradu na svijetu gde je video toliko lijepih djevojaka, a verujte da sam se složila sa njim – kroz smijeh kaže Ostojićeva.

Na pitanje da li će možda zaigrati u nekom njegovom filmskom ostvarenju, rekla je:

– Pustite vrijeme da pokaže sve, mnogo sam vam rekla do sada.

Podsjetimo, Džoni Dep je prije mjesec dana došao u Beograd kako bi snimao film “Minamata”, o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu. Dep je odseo u luksuznom pentahusu u jednom beogradskom hotelu, a prvih nekoliko dana se nije kretao ulicama Beograda. Međutim, posljednjih nedjelja Džonija Depa sve češće možete sresti u nekom od beogradskih restorana ili kako šeta ulicama grada.

Komentari: 0

Novi komentar