O Crnogorskoj koja raskida koaliciju

DPS Glavnog grada: Dvojac bez partije ne može ni biti naš partner

Povodom saopštenja Crnogorske da raskida koaliciju sa DPS u Glavnom gradu, DPS je saopštio da  "ona suštinski nije ni postojala." Njihovo saopštenje prenosimo integralno. 
Objavljeno: 22. 02. 2019 - 16:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Što se naše partije tiče, to se neće ni primijetiti, kao što se nije primjećivalo ni do sada. Oni su sebe diskvalifikovali onog trenutka kad su u Budvi povili glave pred anticrnogorskim šovinistričkim pirom zarad ličnih interesa i dali legitimitet vlasti koja je to organizovala. Nakon tog sramnog prljanja imena u svom nazivu, ne samo da oni nijesu bili naši koalicioni partneri, nego ih i njihovo članstvo napušta u talasima, svakodnevno. Samo juče i danas dva potpredsjednika, i veliki broj uglednih članova.

Od te partije ostao je izgleda samo vajni predsjednik, nekadašnji glagoljivi srpski poslanik, koji sada u vezi sa Bečićem, i Lekićem izigrava ulogu građanina. I stručnjaka za plagijate iznajmljenog potpisa u Bečićevim neubjedljivim plaćenim oglasima. Ustvari, nastupa u pravoj ulozi zbog koje je poslat u Crnu Goru. Ostao je i njihov guru iz Bečića koji će sigurno nastaviti da obmanjuje da je i ovaj anticrnogorski aranžman, kao onaj u Budvi, dogovorio „zna se s kim“, zaključili su iz DPS-a.

Komentari: 0

Novi komentar