Šundić: Kredit sam uredno otplatio, cilj im je da me diskredituju

Generalni direktor RTCG Božidar Šundić reagovao je povodom teksta objavljenog u dnevnom listu "Dan" pod naslovom "Prva banka oprostila kredit direktoru RTCG". 
Objavljeno: 22. 02. 2019 - 20:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću tvrdim da navodi objavljeni danas u dnevnom listu "Dan" kojima se tvrdi da je meni Prva banka oprostila kredit, apsolutno nemaju nikakve veze sa istinom. Naime, prema Ugovoru od 15.11.2007. godine, kredit sam podigao po predviđenoj proceduri i uredno ga otplatio 2016. godine, o čemu svjedoči i uredna dokumentacija sa uplatnicama. Protiv lica odgovornih za širenje neistina sa ciljem da mi se učini moralna i profesionalna diskreditacija – satisfakciju ću potražiti u odgovarajućem sudskom postupku", poručio je Šundić.

Prva banka je prethodno saopštila da će tužiti poslanika Nebojšu Medojevića i dnevni list "Dan", zbog nanošenja štete klijentima i ugledu te banke. 

Komentari: 1

Ukrainac

22. 02. 2019 - 20:16

Medojevica lazovcina se prodao za saku rubalja da se dodvori onoma kojo bi da satru Crnu Goru.Svima koji radili protiv Crne Gore vrracalo im se najmilijima....
Novi komentar