AMSCG: Oprezna vožnja zbog pojačanog i olujnog vjetra

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas se saobraća po suvim putevima, uz pojačan, ponegdje i olujni vjetar, dok na sjeveru ima slabijih padavina i mećave.
Objavljeno: 23. 02. 2019 - 08:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz Auto moto saveza su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

 Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

 Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

 Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

 Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 17 sati.

 Zbog izmiještanja cjevovoda na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac - Bar, u mjestu Žukotrlica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz obavezno postavljanje semaforske signalizacije od osam do 17 sati.

 Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova. 

 Na dinoci Virpazar - obilaznica Golubovci magistralnog puta M-2, saobraćaj je preusmjeren na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.
 

Komentari: 0

Novi komentar