Reagovanje porodice

“Mišurović je priveden, sve drugo je neistina”

Porodica Mladena Mišurovića je reagovala na tekst Pobjede, a koji je naš portal prenio “Četiri osobe osumnjičene za bombaški napad", navodeći da “je sve u tekstu, sem da je Mišurović priveden laž”
Objavljeno: 23. 02. 2019 - 15:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

U tekstu se navodi da je Mišurović jedan od uhapšenih, zbog bombaškog napada na kuću Aleksandra Šćepanovića. Reagovanje porodice Portal Analitika prenosi integralno.

“U skladu sa zakonima šaljemo Vam reagovanje na tekst objavljen u Vaš listu , a koji prenosi Portal Analitika pod nazivom "Četri osobe osumnjičene za bombaški napad" a tiče se našeg sina i brata Mladena Mišurovića . Molimo da reagovanje premesete integralno.

Zbog informacija koje objavljuju pojedini mediji, pozivajuci se na policijsku istragu prinuđeni smo da saopštimo sledeće : Sve od navedenog , a tiče se Mladena Mišurovića, sem toga da je priveden je neistina. Izvršen je pretres kuce, iako porodica nije znala zbog čega i tom prilikom ništa njima interesantno nije pronadjeno.  Medijska hajka koja traje evo dva dana na Mladena, ali i na cijelu porodicu je nanošenje štete kako Mladenu, tako i svima nama.  Mladen Mišurović je poznati sportista, sa vrhunskim rezultatima i ne malim brojem osvojenih medalja. Bivsi je reprezentativac.  Nikada osuđivan! 
Zato molimo medije da ne objavljuju neprovjerene i neistinite informacija, kojima nanose ličnu, moralnu i materijalnu štetu, kako Mladenu tako i porodici. U protivnom bićemo dužni da zaštitimo Mladena, a i sebe, na zakonit nacin, što znači da ćemo protiv svih koji budu nastavili sa objavljivanjem gnusnih neistina podnijeti tužbu i zaštitu potražiti preko pravosudnih organa”, zaključuje porodica Mišurović.
 

Komentari: 0

Novi komentar