Manekenka prodala nevinost za dva miliona eura kako bi majku učinila ponosnom

Model Mahbuba Mamadzada (23) uzela je učešće u bizarnoj aukciji na kojoj je ponudila svoju nevinost ne bi li učinila majku ponosnom. Na aukciji je dostigla cifru od 2.300.000 eura koju je kako pišu svjetski mediji ponudio neki japanski političar. Model iz Azerbejdžana želi da iskoristi novac od prodaje da proputuje svijet sa majkom, prenosi Mirror.
Objavljeno: 23. 02. 2019 - 20:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ona je dobila i medicinsku potvrdu da je nevina. Na svom profilu na sajtu za ovakve prodaje dodala je i da traži nekog starijeg muškarca koji bi joj svakog mjeseca davao 30.000 eura. 

Aukcija je završena juče, a sajt je objavio da je drugi po visini ponude bio britanski advokat. Treći je bio fudbaler iz Minhena. Po dogovoru, sajt Cinderella Escorts uzima 20 odsto od pogođene sume. Kupac, koji mora da položi 10 odsto cijene kako bi potvrdio da je ozbiljan što se tiče kupovine, već je bukirao sobu u kojoj će par da provede noć.

mahbuba-mammadzada-39573209-5494279-ulov

"To će se desiti u Njemačkoj, gdje je plaćanje za seks legalno. Moguće je da će još jedan ljekar da potvrdi da je manekenka nevina. Prodajem nevinost jer želim da kupim kuću u kojoj ću živjeti sa mamom i da nas dvije proputujemo cio svijet. Želim da živim u Americi i da nastavim sa mojom karijerom modela tako u nekoj od prestižnih modnih agencija. Moja mama je učinila sve za mene, a sada je moj red da je učinim ponosnom”, napisala je ova djevojka.

Komentari: 2

Milijana Đ

23. 02. 2019 - 21:22

A šta je to majka učinila za nju, kada mora ovako da joj uzvrati. Đe je ta majka da se usprotivi, kakve je vrijednosti u gradila u svoje dijete? Kakav stav prema ljuvai ima ova osoba? Koja je razlika između nje i neke skupe sponzoruše. Ili će se i taj prvak na aukciji javno pohvaliti? Nabizarniji i najprimitivniji način da postaneš planetarno popularan.
Greška političara

23. 02. 2019 - 21:33

E moj Japanac to ti je 20000 onih po 100€ ili,još bolje, 2 hiljade onih od 1000€. Dosta brate pa da si Roko Sifredi
Novi komentar