Predsjednik Crne Gore čestitao košarkašima

ĐUKANOVIĆ: Za nas ste već prvaci svijeta

Čestitam košarkašima i stručnom timu. Ponosna je Crna Gora!, napisao je na Fejsbuku Predsjednik Crne Gore i bivši predsjednik Košarkaškog saveza Milo Đukanović.
Objavljeno: 25. 02. 2019 - 22:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Najveći uspjeh crnogorske košarke... Za nas ste već prvaci svijeta!", naveo je Đukanović.  

Komentari: 4

Vanja

25. 02. 2019 - 22:38

BRAVO gospodine predsedniče!, priznanje od vas jedne političke gromade ce im značiti.Crna Gora je zahvalna kako Vama tako i Košarkašima za uspjeh.Zivjeli i vodili CG još dugo, a crnogorski kosarkasi nizali sport je pobjede.
nik

26. 02. 2019 - 05:37

I TI SI ZA NAS KRALJ KRIMINALA , puno igracima znaci ta izjava ali oni za razliku od tebe su iskreni patrioti ove zemlje
Ćalasan

26. 02. 2019 - 10:22

NIK-ogoviću, a ušta se ti ubrajaš jadniče. Oćeš malo GIBANICE, one što ti bradu masti...jadove?
Vanja

26. 02. 2019 - 08:17

Nije!, dok komentarišemo druge,najbolje govorimo o sebi.Kako se osjeća čovjek koji ovako komentariše LIDERA,CG,čovjeka kojem aplaudira svijet,koga crnogorci i gradjani CG biraju,slave,slijede toliko godina.Dok opozicija toliko godina vara svoje birače i od njih pravi neprijatelje: svoje drzave,Ustava iste,prijatelja,kumova,komšija.Dok se opozicija zbog tih i takvih laži enormno se obogatise.Znači uka na vuka, a licise meso nose.Hvalite se koliko vas je po ulica,Djukanovic nikada nije pozvao svoje birače da izadju.Vasi Mandic,Knezevicu i Medojević koji se se sudi u CG sa vama na ulici pokušavaju prikriti svoje prljave i neljuneljudski radnje.
Novi komentar