Izvještaj Auto moto saveza

Putevi suvi, poledica na sjeveru

U Crnoj Gori u nižim predjelima saobraća se po po suvim putevima, a na sjeveru moguća je mjestimična poledica, saopšteno je iz Auto moto saveza.
Objavljeno: 28. 02. 2019 - 08:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 sati

Zbog izmještanja cjevovoda na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac - Bar, u mjestu Žukotrlica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz obavezno postavljanje semaforske signalizacije od osam do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova. 

Na dionici Virpazar - obilaznica Golubovci magistralnog puta M-2, saobraćaj je preusmjeren na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.
 

Komentari: 0

Novi komentar