Kosovski premijer poručio

Haradinaj: Ako SAD zatraže neću biti premijer, ali takse ostaju

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da će, ako SAD od njega zatraže da napusti funkciju premijera, on to učiniti, ali da neće ukidati taksu na srpske proizvode, čak ni na zahtjev glavnog saveznika Kosova.
Objavljeno: 01. 03. 2019 - 23:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Ako Amerikanac dođe i kaže mi: Ramuš, da napustiš kancelariju – odlazim", rekao je Haradinaj večeras Radio-televiziji Kosova na albanskom jeziku.

Haradinaj je o mogućnosti odlaska SAD-a iz sastava KFOR-a i napuštanja baze Bondstil, rekao da SAD neće odlaziti zbog takse, već samo ako to imaju u bezbjednosnim planovima.

"Ostanite mirni jer se to neće dogoditi. Amerika zatvara Bondstil samo ako ima svoje planove da ga zatvori, ali će nas učiniti sposobnim da se branimo, jer ovdje imamo granicu sa Rusijom", naveo je Haradinaj.

Komentari: 3

Putnik Namernik

02. 03. 2019 - 07:33

Puna pdrska borbi protiv rusije!!!
shuj more

02. 03. 2019 - 10:47

Ameri su od obicnog razbojnika i teroriste napravili premijera a moze i obrnuto. Stvorili su Republjik a mogu je vazda unistiti i vratiti starim vlasnicima .
citat

03. 03. 2019 - 09:42

Opasno je biti neprijatelj Amerike a prijatelj pogubnoH Kisindžer-ponavlja se istorija ONI KOJI SU NAVIKLI DA SLUŽE OKUPATORA TO I DALJE RADEali ne ponavlja se istorija isto
Novi komentar