Novska lista o fotografiji Nemanje Ristića na profilu Turističke organizacije Herceg Novi

I dalje ne znaju ko je čovjek s fotografije

Novska lista, članica koalicije na vlasti u Herceg Novom, kaže da još uvijek ne zna ko je čovjek sa fotografije na profilu Turističke organizacije Herceg Novi.
Objavljeno: 02. 03. 2019 - 07:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pobjeda je prekjuče objavila da je na Fejsbuk profilu Turističke organizacije Herceg Novog, u svrhu promocije turizma ovog grada, objavljena fotografija Nemanje Ristića, lica sa podebljim kriminalnim dosjeom i optuženog za pokušaj terorizma u Crnoj Gori, na dan parlamentarnih izbora 2016, koji je nedostupan crnogorskim sudskim vlastima.

Reagujući na to Novska lista, čiji funkcioner Pavle Obradović rukovodi Turističkom organizacijom u ovom gradu, podsjećaju da je riječ o nagradnoj igri Turističke organizacije Herceg Novi na Sajmu turizma u Beogradu gdje se, kako kažu, fotografisalo „1.000 ljudi starosti od jedne do 80 godina“.

 - Istina je da je organizovana nagradna igra da će pobjednik dobiti tri noćenja u Herceg Novom. Uslov za učestvovanje je bilo fotografisanje i ništa više. Mi vam se izvinjavamo što na sajmovima ne legitimišemo ljude i što nemamo kao vi službu praćenja i izviđanja – naveli su iz Novske liste, poručujući da i dalje ne znaju ko je čovjek sa fotografije koja je objavljena na fejsbuk profilu Turističke organizacije Herceh Novi.

 Ističu da je direktor TO Pavle Obradović, koga iz DPS-a optužuju za enormno trošenje novca iz kase lokalne Turističke organizacije, čestiti mladi čovjek o kome najbolje govore uspješno organizovani programi tokom Nove godine i Praznika mimoze.

Komentari: 4

CiNick

02. 03. 2019 - 08:14

Samo budala bi povjerovala da je od "hiljadu fotografija" slučajno izabrana baš ova. Ove izjave vrijeđaju inteligenciju
Djuro Vučinić

02. 03. 2019 - 08:50

Bilo bi dobro da Ristić dobije ta tri noćenja u HN. Nemojte sa čudit ako organizatori TO HN ne znaju ko je on kao posjetilac,može to bit. Mladi uključeni u manifestaciju u BG to stvarno ne moraju znat. Ali on stari mačak stavio je na probu "pamćenje",da vidimo jesmo li zaboravili čovjeka koji svašta radi protiv CG u Srbiji
Đuka...

02. 03. 2019 - 11:49

...ne sjećam se da si i slova bačio na onaj spomenik napravljen ,,,na vojni aerodrom "Knjaz Danilo"-u Golubovce.(2016-na 75 godšnjicu TRINAESTOJULSKOG USTANKA CRNOGORSKOG NARODA-41)...vojnicima("spasiocima -oslobodiocima" montengrina Sekule Drljevića,Draže Mihailovića,Krsta Zrnova i drugih izdajnika!!!) SS divizije "Princ Eugen"..iza čijih-POHODA diljem nd mne..od 1941 do 1945.osta na stotine- iljade Crnogoraca..od Doli u Pivi-Velici na Čakoru..Lazinama kod Danilovgrada i drugimstradalištma TITOVIH PARTIZANA...?!
CRNOGORAC

02. 03. 2019 - 13:23

TO JE VOJVODE MANDICA BRAT OD STRICA.
Novi komentar