Pronađen mrtav u svom stanu

Pjevač grupe "Prodidži" izvršio samoubistvo

Kit Flint (49), pjevač benda Prodidži (The Prodigy) pronađen je mrtav u svom stanu. Policija je danas saopštila da smrt nije sumnjiva, a članovi benda nešto kasnije objavili su saopštenje na svom profilu na Instagramu u kojem su saopštili da se Flint ubio.
Objavljeno: 04. 03. 2019 - 12:47 Promjenite veličinu teksta: A A A
Pjevac grupe Prodidzi izvrsio samoubistvo
Foto: Profimedia

„Vijest je tačna. Ne mogu da verujem da ovo kažem, ali naš brat Kit je oduzeo sebi život tokom vikenda. Šokiran sam, jebe*o ljut, zbunjen i slomljen...Brat Lijam", napisao je na nalogu benda na Instagramu Lijam Haulet.

Flint je pronađen mrtav u svom stanu u Engleskoj.

Portparolka policije iz Eseksa rekla je ranije za San da su pozvani negdje poslije 8 sati, ali da je, nažalost, 49-godišnji muškarac proglašen mrtvim na licu mjesta.

"Smrt se ne tretira kao sumnjiva".

U Hitnoj pomoću su naveli da su bili pozvani pošto je muškarac pronađen bez svijesti. Pošto su stigli na lice mjesta konstativali su da je već preminuo.

Prodidži je britanski brejk bit bend čija muzika sadrži razne stilove, počevši od rejva i hardkor tehna, početkom '90-ih do alternativnog roka i big bita sa vokalnim elementima panka na kasnijim albumima.

Bend se prvi put pojavio na andergraund rejv sceni početkom devedesetih i ubrzo nakon toga doživio veliku popularnost i postao poznat u cijelom svijetu. Neke od njihovih najpopularnijih pjesama su Charly, Out of Space, No Good (Start the Dance), Voodoo People, Firestarter, Breathe, Girls i Smack My Bitch Up.

Komentari: 0

Novi komentar