U all inclusive Karisminim hotelima u Crnoj Gori

Ponuda 30 odsto niža

Brojnim zainteresovanim posjetiocima dočarana je ponuda, koja je ovim povodom bila 30 odsto niža za Karismine all inclusive hotele u Crnoj Gori.
Predstavljeni su hoteli: Holiday Village Montenegro, The Long Beach Hotel Montenegro u Ulcinju, kao i Wind Resort u Baru 

Objavljeno: 06. 03. 2019 - 11:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Karisma Hotels Adriatic grupacija uspješno je učestvovala na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji okuplja zaposlene u oblasti u turizma iz čitavog regiona.

Karisma je predstavila osvježenu ponudu juga Crne Gore, kroz ponude svojih hotela. Jedini all inclusive hotel s tri zvjezdice u Crnoj Gori - The Long Beach Hotel Montenegro, nalazi se na Velikoj plaži i gostima pruža nezaboravan užitak u savremeno opremljenim, nedavno renoviranim sobama. Drugi hotel ove grupacije je Holiday Village Montenegro, all inclusive kompleks sa četiri zvjezdice, idealan je za one, koji žele svim čulima osjetiti čari savršenog odmora. Ukusna hrana, ljubazno osoblje, brojni sadržaji kako unutar, tako i van hotela, su samo neke od stavki, koje preporučuju baš ovaj hotel za idealnu destinaciju za ljeto.

Wind Resort, luksuzni all inclusive rizort sa četiri zvjezdice, savršen je za one, koji maštaju o romantičnom kutku za ispunjen odmor. Gosti mogu posmatrati nezaboravan zalazak sunca u dva bazena sa morskom vodom, kao i savremenim wellness-om. Neizostavno se mora spomenuti i hrana, koja je napravljena od najsvježijih namirnica, te odgovara svim navikama u ishrani.

Brojne nagrade, koje je Karisma dobila od početka ove godine, svjedoče o kvalitetu i prepoznatljivosti ponude ove grupacije na svjetskom nivou. Već dvije godine Karisma uspješno posluje u Crnoj Gori, a za to vrijeme otvorena su dva hotela u Ulcinju, što je vratilo nekadašnji sjaj Ulcinjskoj rivijeri. Ova grupacija, koja je već 20 godina lider na svjetskoj hotelijerskoj sceni, predano radi da gostima, koji se odluče za dobro poznatu destinaciju - Crnu Goru, omogući uživanje u luksuzu koji je u skladu sa svjetskim standardima.

 

karisma-hotels-adriatic-sajam-turizma

 

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju.

Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel, i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čine njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

 

Komentari: 0

Novi komentar