Njemačko turističko tržište ima veliki značaj

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" na Sajmu turizma u Berlinu

Za Hotelsku grupu „Budvanska rivijera“, njemačko turističko tržište ima veliki značaj, posebno kada se uzme u obzir činjenica, da je posljednih godina Njemačka emitivno tržište sa trendom rasta. U prošloj, 2018. godini, zabilježen je porast broja fizičkih pokazatelja prometa za preko 50 odsto.
Objavljeno: 07. 03. 2019 - 13:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na Sajmu u Berlinu, zakazani su brojni sastanci sa svim velikim evropskim turoperatorima sa kojima Grupacija saradjuje, a ovdje su sagledani i prvi presjeci ranog bookinga za predstojeću turističku sezonu. 

Ovogodišnji berlinski sajam za Hotelsku grupu „Budvanska rivijera“ predstavlja i početak pregovora o otvaranju novog klub hotela u sezoni 2020. u nekom od hotela Grupacije. U narednih par mjeseci očekuje se finalizacija moguće saradnje. 

Na najvećoj turističkoj berzi u Evropi, Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavlja svoju ponudu na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore zajedno sa ostalim privrednicima i predstavnicima lokalnih turističkih organizacija.

Sajam ITB u Berlinu traje do nedjelje, 10. marta, a očekuje se da će ga posjetiti preko 100 000 posjetilaca od čega preko 60 000 predstavnika turističke privrede. 

Komentari: 0

Novi komentar