Turistička ponuda crnogorskih nacionalnih parkova na Sajmu turizma u Berlinu

Nacionalni parkovi Crne Gore u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i predstvnicima turističke privrede učesnici su najveće međunarodne turističke berze „ITB‟  u Berlinu, koja se održava u periodu od 6 - 10. marta 2019. godine.
Objavljeno: 07. 03. 2019 - 15:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Nacionalni parkovi Durmitor, Biogradska gora, Lovćen, Skadarsko jezero i Prokletije, svojom ponudom koja je bazirana na aktivnostima u prirodi kao što su pješačenje, planinarenje, biciklizam i kampovanje u prirodi, predstavljaju atraktivne turističke destinacije koje nude aktivan odmor i uživanje u zdravoj i netaknutoj prirodi, kao i upoznavanje sa tradicijom i gastronomijom lokalnih sredina. Zbog toga je od velikog značaja učešće JPNPCG na sajmu turizma u Berlinu ITB, najvećoj turističkoj berzi u Evropi, gdje predstavljamo najinteresantniju turističku ponudu svih pet nacionalnih parkova,‟ izjavio je direktor JPNPCG Elvir Klica.

sa-sajma-turizma-u-berlinu-mart-2019

„Uz učešće NPCG na ITB sajmu, kao i uz učešće na prethodnim sajmovima, uvjeren sam da smo na kvalitetan način predstavili turističku ponudu naših parkova i podstakli posjetioce iz različitih krajeva Evrope i svijeta da nas posjete, što će imati pozitivne turističke efekte kako za Crnu Goru kao turističku detinaciju, tako i za njena zaštićena područja u narednom periodu,“ zaključio je Elvir Klica.

„ITB“ sajam turizma je najposjećenija turistička berza koja okuplja predstavnike institucija, organizacija i privrede. Očekuje se da će sajam ove godine posjetiti preko 100 000 posjetilaca od čega preko 60 000 predstavnika turističke privrede. 
 

Komentari: 0

Novi komentar