Demokrate tvrde

Napadnut potpredsjednik Demokrata Momo Koprivica

Poslanici Demokrata u Skupštini Crne Gore Momo Koprivica i Danilo Šaranović održali su danas vanrednu press konferenciju na kojoj su obavijestili javnost o napadu koji se desio tokom prethodne noći na poslanika i potpredsjednika Demokratske Crne Gore Moma Koprivicu.
Objavljeno: 07. 03. 2019 - 18:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je poslanik Šaranović saopštio, napadi na najistaknutije funkcionere Demokratske Crne Gore postali su sve učestaliji i brutalniji. On je dodao da je ovo treći napad na Moma Koprivicu i ko zna koji po redu na funkcionere i članove Demokrata, što je samo još jedna potvrda da je, kako je kazao, diktatorski režim Mila Đukanovića u panici i da mu se bliži neminovni politički kraj.

“Nakon napada na naše mlade ljude od strane ljudi bliskih režimu, prijetnji bombama predsjedniku i generalnom sekretaru Demokrata u Mojkovcu, napada na naše odborničke kandidate i mene lično na Cetinju, napada na predsjednika Mladih demokrata na Karabuškom polju, napada i nanošenja teških povreda našem odborničkom kandidatu na Koniku, tokom prethodne noći desio se napad na poslanika i potpredsjednika Demokrata, Moma Koprivicu”, kazao je Šaranović.

On je istakao da prema saznanjima kojima raspolažu, neka lica koja su učestvovala u napadu u Nikšiću su poznata kao dežurni vršioci kriminalnih usluga u ime i za račun Demokratske partije socijalista.

“Naime, grupa lica sinoć je u gluvo doba noći, između 3 i 4 sata, u dva navrata pokušala da provali u porodični stan poslanika Koprivice, kojom prilikom su mu upućivali i prijetnje. Prvi put bez upotrebe predmeta za obijanje stana, a drugi put tupim predmetima. Indikativna je činjenica da su to učinili u dva navrata, te da su se predmetima za obijanje stana opremili za nekoliko minuta, što potvrđuje tezu da se radi o organizovanom i osmišljenom napadu, kojim je očigledno koordinirao neko iz vlasti”, naveo je Šaranović.

Pored toga, Šaranović je istakao da Koprivica i njegova porodica privatno nemaju nikakvih konflikata sa bilo kim, tako da motiv za ove nečasne radnje uperene protiv njega i njegove porodice, mogu imati samo oni pojedinci koji su neraskidivo vezani za vrh režima.

Poslanik i potpredsjednik Demokrata Momo Koprivica saopštio je da je u prethodnom periodu prijećeno gotovo svim javnim funkcionerima Demokrata na državnom nivou, dok su klasični fizički napad doživjeli odbornici, aktivisti i poslanik Šaranović.

“Ovo je treći napad na mene. Sva tri su prijavljena policiji, ali niti jedan osim ovaj nisam javno publikovao. To radim sada zato što nisam napadnut samo ja, već i moja majka koja je starije lice i živi sa mnom u porodičnom stanu”, naveo je Koprivica.

 

Komentari: 2

Evo sto je u pitanju

07. 03. 2019 - 19:36

Jeftine podmetacine iz asortimana rusko-srpske kuhinje propagande !!! ma znamo se evo 100 godina.
Tesla

08. 03. 2019 - 11:01

Zgadili su mi se.Znaci tu vise nema prostora za neku analizu ili slicno.Cisto zgadili kao pojava,kao stranka a posebno mi se gade njihove izjave koje se ninacemu ne zasnivaju,pune populizma,demagogije,mrznje i netolerancije.Nemaju cak ni politicki stav.Nula.Eto sta su, jedna obicna nula.
Novi komentar