Jelena Karleuša po savjetu ljekara treba da napusti Beograd

Jelena Karleuša teško se bori sa činjenicom da je njena majka Divna Karleuša preminula prošle nedjelje, a o ozbiljnosti stanja u kome se ona nalazi govori činjenica da je zbog stresa ostala bez glasa.
Objavljeno: 10. 03. 2019 - 08:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pjevačica se dan nakon sahrane osećala neznatno bolje, ali je i dalje pod velikim stresom, što je rezultiralo zdravstvenim problemima, pišu mediji.

Za nju je Divnina smrt bila iznenadna jer se voditeljka prethodnih dana osjećala dobro i ništa nije ukazivalo na to da će preminuti, pa zato njena ćerka ne može da se pomiri sa njenim odlaskom.

– Jelena dva dana skoro ništa nije mogla da govori, samo je plakala i kukala za majkom. Međutim, poslije sahrane malo je došla sebi, ali na trenutak joj se pojavi problem sa glasom. Iako bi nešto željela da kaže, ne može to da izusti, počne da zamuckuje ili uopšte nema moć govora. Njeni najbliži zabrinuli su se zbog toga, nastala je prava drama, pa su pozvali ljekara, koji ju je posjetio nakon sahrane –kaže izvor Kurira.

Pjevačica nije ništa pričala sa doktorom, već su Duško Tošić i njen menadžer Zoran Birtašević objasnili o čemu se radi.

– I prije nego što je video Jelenu, doktor je znao dijagnozu. Rekao im je da se glas povremeno gubi od prevelike doze stresa. Objasnio je da ona to ne može da kontroliše i da će se sve vratiti u normalu kada se bude pribrala, a za to treba još nekoliko dana. Doktor im je rekao da se ne brinu i da moraju da joj budu velika podrška u ovim trenucima – nastavlja izvor i dodaje da će JK, po savjetu ljekara, nakratko napustiti Beograd.

– Budući da je ovdje uspomene vežu za Divnu i da je sve to svježe, doktor je posavjetovao Duška da bi bilo najbolje da Jelena malo promijeni sredinu. Nije važno gdje će je odvesti, najpoželjnije bi bilo neko mjesto puno prirode i gdje je mirno, jer njoj je sada to najpotrebnije – završava izvor.

Komentari: 2

Plavusa

10. 03. 2019 - 10:28

Evo i od zalosti se pravi rijaliti
Dac

10. 03. 2019 - 17:58

Nadam se da joj se glas nece ni vracati,da pocinemo
Novi komentar