Porto Montenegro zimske igre na sjeveru Crne Gore

Atraktivno osmišljen sportsko-zabavni događaj Porto Montenegro zimske igre (Superyacht winter challenge) realizovan je tokom proteklog vikenda u Kolašinu za članove posade tivatske marine i njihove prijatelje.
Objavljeno: 12. 03. 2019 - 12:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sportske igre i aktivnosti među kojima su skijanje i bordovanje, vožnja biciklima na snijegu, osmišljenje igre poput „veliko stopalo“ u kojem se timski takmiči na drvenim skijama, itd, samo su neki od sadržaja ovog turnira, a svi učesnici uživali su u sjajnom gastro iskustvu na planini, žurci na stazi Ski centar 1650, itd. 

Zaista sam uzivala - instruktori na snijegu su sjajnu i cijela ekipa Porto Montenegra, igre zabavne i dinamične, agenda vikenda je bila odlična, istakla je Janet Chin sa Filipina, koja radi na superjahti u Porto Montenegru. 

Ovo je bila dobra prilika da upoznam lokalne ljude i članove posade u marini Porto Montenegra, jer sam se nedavno doselio u Tivat. Sjajan vikend pun adrenalina i dobre zabave je iza nas, utisci su Davida Lamberta. 

zimske-igre-3

Ovaj zimski „izazov“ dio je koncepta koji organizuje Klub članove posade Porto Montenegra tokom cijele godine, i gdje mogu uživati u raznim aktivnostima: projekcijama filmova, turnirima u kuglanju, degustacijama vina tokom zime i atraktivnim žurkama na plaži tokom ljeta svakog petka. 

Nakon planinskih izazova, spremni smo za još jedno takmičenje posljednjeg martovskog vikenda - ovog puta, bićemo na moru, u marini Porto Montenegro, gdje ćemo zajedno sa Jahting klubom organizovati jedrenja, a zatim i dekatlon. Ideja je da po prvi put uvežemo sve aktivnosti koje su na raspolaganju našim klijentima tokom zime i da u jednom sportskom i zabavnom maniru obilježimo kraj zimske sezone, istakla je Marina marketing koordinatorka Jovana Živković. 
 

Komentari: 0

Novi komentar