Potpisali danas četvorogodišnji ugovor

Univerzal Capital banka donirala 100.000 eura Gradskom pozorištu

Predstavnici Gradskog pozorišta i Universal Capital banke potpisali su danas četvorogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu. Ova banka će u pomenutom periodu za Gradsko pozorište izdvojiti 100.000 eura.
Objavljeno: 12. 03. 2019 - 13:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sredstva, koja će na godišnjem nivou iznositi 25.000, biće namijenjena daljem razvoju i unaprjedjenju umjetničkog programa  Gradskog pozorišta, kao jedne od  najznačajnijih institucija kulture Glavnog grada.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su direktorica Gradskog pozorišta mr Nela Savković-Vukčević i glavni izvršni direktor Universal Capital banke Miloš Pavlović.

potpisivanje-ugovora-1-1

- Sporazum pokazuje visok odnos prema društvenim aktivnostima i odnos Universal banke prema kulturi, za koju svi znamo koliko je značajna za uzdizanje svijesti svakog čovjeka. Gradsko pozorište je veoma značajno za kulturni identitet i Podgorice i Crne Gore, a da bi nastavilo da unapređuje svoje aktivnosti, veoma su značajne podrške kao što je upravo ova koju smo dobili od Universal banke. Vjerujem da će i klijenti ove Banke, kao i auditorijum Pozorišta, znati da cijene ovakav odnos prema kulturi i umjetnosti i da će doprinijeti ugledu i jedne i druge institucije, ali, svakako, i još većem promovisanju kulture kao ideje društveno odgovornog poslovanja - istakla je direktorica Gradskog pozorišta mr Nela Savković-Vukčević.

Universal Capital banka ovim primjerom pokazala je posvećenost razvoju kulture, u korist pozorišne igre u ovom slučaju, što je dobar pokazatelj društveno odgovorne kompanije i jedan od najboljih načina na koji akteri biznis sektora mogu da unaprijede rad umjetničkih institucija, ali i cjelokupne kulturne scene Glavnog grada i Crne Gore.

-Kao društveno odgovorna banka prepoznajemo značaj ove institucije za Podgoricu, ali i za društvo u Crnoj Gori u cjelini, posebno u vremenu kada se sve vrijednosti unižavaju. U eri rijaliti programa i svega što nas okružuje jako je važno podržati institucije koje su okosnica moralne vertikale društva, tako da smo se i mi odlučili da na ovaj način u narednom periodu pružimo podršku Gradskom pozorištu - naglasio je  glavni izvršni direktor Universal Capital banke Miloš Pavlović.

Komentari: 1

Jasna

13. 03. 2019 - 00:52

Podrška Univerzal Capital banke je za svako postovanje i zahvalnost kako Gradskog pozorišta tako sveukupne javnosti. Takav gest treba posebno cijeniti u vremenu kada su mnoge vrijednosti poremećene. Ostaje nada da će podrška Capital banke poslužiti za primjer mnogima.
Novi komentar