Hajdi Klum se udaje za 16 godina mlađeg

Njemačka manekenka Hajdi Klum objavila je početkom godine na društvenim mrežama da ju je njen momak Tom Kaulic zaprosio.
Objavljeno: 13. 03. 2019 - 12:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Njihova veza, koju su objelodanili u maju prošle godine posebno intrigira javnost jer je Hajdi 45 godina, a Tomu Kaulicu 29.

Hajdi je majka četvoro djece, Helene (15), Henrija (14), Džona (12) i Lou (9) i kaže kako njena djeca jedva čekaju njihovo vjenčanje jer obožavaju budućeg očuha.

“Djeca obožavaju Toma. Ne mogu da dočekaju vjenčanje. Biće veoma uključeni u ceremoniju“, rekla je Hajdi u razgovoru za magazin Closer.

Par se vjerio samo deset mjeseci od početka veze, a Hajdi objašnjava da je s njim potpuno drugačije.

“Upoznali smo se u februaru 2018. godine i iskreno, udala bih se za njega već tog dana“, kaže ona.

“Iznenadila sam se kada me je zaprosio, ali nekako sam osjećala da će se to dogoditi jer smo odmah klinknuli“, objašnjava Hajdi.

Manekenka i muzičar upoznali su se na setu snimanja emisije Germanys Next Top Model, a Hajdi je 16 godina starija od njega.

O vjenčanju je nedavno rekla: “Mi smo dvoje Njemaca, biće vrlo organizovano i na vrijeme“.

Najstariju ćerku Hajdi je dobila iz veze sa Flaviom Briatoreom s kojim se rastala ubrzo nakon što je saznala da je trudna. Ostalo troje djece manekenka je dobila u braku sa pjevačem Silom s kojim je bila u braku od 2004. do 2014.

Komentari: 0

Novi komentar