Noris Kol promoter novog modela

Voli Motors predstavio novi BMW Serije 3 (FOTO)

Voli Motors BMW predstavio je u svom MINI prodajno-servisnom centru novi BMW Serije 3, koji je već dugi niz godina najpopularniji BMW model. Promoter nove Serije 3 je Noris Kol (Norris Cole), trojka Budućnost Volija.
Objavljeno: 13. 03. 2019 - 14:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Dizajn nove Serije 3, koja nosi kodnu oznaku G20, ukazuje na agresivnost i sportski karakter. Tradicionalni dizajnerski elementi BMW-a, kao što su hofmajsterov luk na zadnjim vratima, blago su promijenjeni u novom duhu i za novi izgled“, kazao je menadžer Voli Motors-a, Vladan Spasojević.

Nova Serija 3 dolazi u četiri linije dizajna: Advantage, Sport Line, Luxury Line i M Sport trim kao vjerovatno najatraktivnija linija nove generacije.

„U zavisnosti od toga koju liniju klijent izabere može računati na karakteristične spoljne lajsne, dizajn točkova, unutrašnje lajsne, formu sjedišta itd.

Najveća promijena u enterijeru novog modela je centralni informacioni ekran od 10,25 inča koji je spojen sa instrument tablom. Oni dolaze u tri različita paketa: Live Cockpit, Live Cockpit + i Live Cockpit Professional.

Ko hoće može da zadrži tradicionalne okrugle detalje na informacionoj tabli, a ko ne želi može da se preorjentiše na novi interfejs ID7 sa multi-funkcionalnom instrument tablom.

Head-up displej 75 posto je veći nego kod prethodnog modela i može da se kombinuje u obje varijante instrument table“, navodi Spasojević.
 

voli-2

 

„Prednjim dijelom dominiraju prepoznatljivi BMW bubrezi, dok se na bočnoj poziciji ističu dvije linije. Jedna je, takozvana, karakterna, koja kreće od sredine prednjeg blatobrana i pruža se do kraja vozila. Druga linija kreće od prednjeg blatobrana, odmah iza luka točkova i pruža se do sredine zadnjih vrata.

Novi dizajn prednjih farova urađeni su u LED tehnologiji. Postoji mogućnost naručivanja laserskih farova koji su do sada krasili samo više kategorije BMW vozila.

Sa zadnje strane nalaze se vrlo lijepa svjetla u obliku latiničnog slova L i pravi funkcionalni završeci izduvnog sistema.

Ono što bih još istakao jeste da novi model ima jedan od najmanjih koeficijenata otpora vazduha u klasi - 0,23“, kazao je Spasojević.

Auto, dodao je on, posjeduje dobro zvučnu izolaciju. Zvučna izolacija prednje šoferšajbne nalazi se u standardnom paketu, dok se izolacija bočnih stakala može naručiti.

 

voli-3

 

„Voli motors za precentacijue nove Serije 3 pripremio je specijalnu lizing akciju za model 318d sa jako lijepom dodatnom opremom koji sada, na operativni lizing, može da se uzme za mjesečnu ratu od 499 eura“, zaključio je Spasojević.

 

voli-4

 

voli-5

 

voli-7

 

„Nova Serija 3 je moj novi omiljeni BMW model. Radi se o veoma luksuznom i komfornom vozilu sa dosta prostora i na prednjem i na zadnjem sjedištu. Dolazi u više varijanti: sportskoj i luksuznoj“, kazao je promoter nove generacije i "trojka" Budućnost Volija, Noris Kol.

Kol je, upitan da li se mogu povući paralele između karakteristika novog BMW, kao što su okretnost i brzina i njegove igre, kazao da to poređenje apsolutno stoji.

„Moje najveće prednosti na terenu, kao beku, su upravo brzina i okretnost“, zaključio je Kol.

Nakon predstavljanja organizovano je druženje sa igračima Budućnost Volija, koji su učestvovali u basket mini-turniru za prisutne.

Na promociji su bili izloženi i stariji modeli Serije 3.

 

voli-8

 

voli-10

 

voli-13

 

voli-11

Komentari: 3

Ilija

13. 03. 2019 - 17:29

Pored šesto pedeset hiljada stanovnika CG Bokan nađe ovoga da nam reklamira njemačko auto. Da se reklamira neki proizvod iz Afrike mogao bih da shvatim. Ovako... Izgleda da Bokan ne cijeni mnogo svoju zemlju i naciju. Nemam mnogo novca, i nijesam klijent za ovako skupu robu, ali da imam i da želim kupiti novo auto, ovo bi mi bio dovoljan razlog da preskočim ovakva mjesta.
mimo

14. 03. 2019 - 09:59

Sram te bilo... Momak je iz Amerike, a ti znas zasto si pominjao bas Afriku. S druge strane, auto je njemacki, nije ni crnogorski, ni americki, ni africki.
Semso

13. 03. 2019 - 20:00

Ovaj momak Spasojević vrlo kulturan i fin,stručan momak,vrlo korektan.
Novi komentar