Saopšteno iz ZIKS-a

Zatvorenik preminuo u Urgentnom centru

Zatvorenik D. B, koji je primljen na izdržavanje kazne zatvora prije tri dana, u jedinici Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) -Zatvor za kratke kazne, preminuo je danas u Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).
Objavljeno: 14. 03. 2019 - 16:22 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Zatvorenik je po prijemu na izdržavanju kazne zatvora pregledan od strane zatvorskog ljekara. Danas, po registrovanju naglog pogoršanja zdravstvenog stanja kod imenovanog zatvorenika i ukazane ljekarske pomoći od strane medicinskog osoblja iz Sektora za zdravstvenu zaštitu, imenovani je bez odlaganja odveden u KCCG radi daljeg medicinskog tretmana", saopšteno je iz ZIKS-a.

O navedenom događaju obaviještena je Uprava policije koja je preduzela radnje i mjere iz svoje nadležnosti, a o nastupanju smrti kod zatvorenika D. B. obaviještena je i porodica preminulog, kao i ostale nadležne institucije.

Komentari: 2

tortura

14. 03. 2019 - 17:35

A bice ga olesili za dobrodoslicu .
nezavisnu istragu

14. 03. 2019 - 17:39

Ako je pregledan i bio zdrav kako mu se to zdravlje pogorsalo za 3 dana ? Familija da trazi patoloski nalaz ali nikako Dr. Dragane Cukic koja radi za policiju i sakriva njihova ubistva . Najbolje bi bilo neko iz inostranstva .
Novi komentar